viaduct a16 rotterdam vervanging brosse breuk (1)
Rotterdam

Afsluiting van anderhalf jaar van start voor vervanging viaduct A16

Het huidige viaduct over de Hoofdweg in de A16 Rotterdam. Rijkswaterstaat

Toerit nummer 27 van de A16 bij Rotterdam Prins Alexander is sinds zondag dicht voor de vervanging van het viaduct over de Hoofdweg. De toerit blijft de komende anderhalf jaar afgesloten terwijl de bouwers de snelweg verleggen, een tijdelijke hulpbrug bouwen, het oude viaduct slopen en een nieuwe aanleggen. Dat is volgens Rijkswaterstaat nodig omdat het huidige viaduct jaren geleden werd afgekeurd vanwege een risico op ‘brosse breuk’.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Afsluiting van anderhalf jaar van start voor vervanging viaduct A16 | Infrasite
viaduct a16 rotterdam vervanging brosse breuk (1)
Rotterdam

Afsluiting van anderhalf jaar van start voor vervanging viaduct A16

Het huidige viaduct over de Hoofdweg in de A16 Rotterdam. Rijkswaterstaat

Toerit nummer 27 van de A16 bij Rotterdam Prins Alexander is sinds zondag dicht voor de vervanging van het viaduct over de Hoofdweg. De toerit blijft de komende anderhalf jaar afgesloten terwijl de bouwers de snelweg verleggen, een tijdelijke hulpbrug bouwen, het oude viaduct slopen en een nieuwe aanleggen. Dat is volgens Rijkswaterstaat nodig omdat het huidige viaduct jaren geleden werd afgekeurd vanwege een risico op ‘brosse breuk’.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.