Partners

De Bouw en Infra sector is volop in beweging. ABAX beweegt mee en toont betrokkenheid bij de ontwikkeling van digitalisering in de Bouw en Infra. Met diverse klanten en partners in de sector hebben we kennis vergaart om optimale telematica oplossingen te bieden.

ABAX – Hét platform dat voertuigen, materieel en gereedschap samenvoegt

Krijg inzicht in uw wagenpark, externe activa en eindklantenservice om uw digitale transformatie mogelijk te maken. Kies uit vele flexibele gps-trackingoplossingen die dashboards, rapporten en meldingen bieden om dagelijkse activiteiten en strategische beslissingen te ondersteunen.

Met ABAX Wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Rapporteer middels slimme dashboards naar management en stuur bestuurders aan op diverse onderdelen zoals planning, rijgedrag, stationair draaien en inzet van voertuigen.

ABAX Materieelbeheer houdt de belangrijkste factoren voor u bij waaronder; de locatie van uw materieel in een kaart, draaiuren, beweging naar een nieuwe locatie met het gebruik van geofences. Via meldingen op basis van gebruik weet u wanneer u de volgende servicebeurt kunt verwachten.

ABAX Gereedschap is weten dat je het juiste materieel en gereedschap bij de hand hebt wanneer het nodig is. Het zoeken naar gereedschap kan op zijn best frustrerend zijn, maar vaak geeft het veel tijdverspilling en vertraging. Naast locatie geven we overzichten over keuringen, onderhoud en beschikbaarheid.

Uw bedrijfsvoering kunnen wij met onze IoT oplossingen gemakkelijk automatiseren en optimaliseren. Niet alleen de connected car, maar ook people and equipment. En dat alles volledig geïntegreerd met uw bestaande systemen.

abax.com

Pilz ontwerpt, bouwt en ontzorgt organisaties op gebied van veiligheid van infrastructuur

Steeds meer overheden en organisaties, centraal en decentraal vinden Pilz voor het ontwerpen en inrichten van veiligheid rondom bestaande en nieuw te bouwen infra. Machineveiligheid en functionele veiligheid zijn twee belangrijke pijlers waarop de kennis van Pilz gestoeld is en waarom opdrachtgevers voor Pilz kiezen. De expertise van Pilz is zeer uitgebreid. Consultancy, engineering, trainingen en zelfs hardware hebben we in ons portfolio.

Gespecialiseerd op infra-gebied
Pilz beschikt over medewerkers die gespecialiseerd zijn in Bruggen en Sluizen. Wij zorgen dat objecten niet alleen aan de relevante wet- en regelgeving (Machinerichtlijn) voldoen, maar dragen ook zorg voor een optimale bediening, al dan niet op afstand. Wij werken soms als hoofdaannemer voor verschillende overheden en waterschappen of als onderaannemer voor verschillende marktpartijen. Onze business unit staat voor het duurzaam en veilig maken van alle natte kunstwerken en het verbeteren van onze gezamenlijke leefomgeving. We helpen onze opdrachtgevers in de transitie naar een veilige toekomst startend in het hier en nu.

pilz.com

Wilt u met uw organisatie ook partner worden van Infrasite.nl? Bekijk dan de mogelijkheden in de Infrasite mediapresentatie of neem contact op met Jennie Elzinga via jennie.elzinga@promedia.nl of 06-81043666.