Vier aannemers tekenen voor wegenbouw in Utrecht, contractwaarde: 240 miljoen euro

heijmans n18 utrecht
Foto ter illustratie. Eerder werk aan de N18. Zulke projecten vallen volgens Heijmans onder het nieuwe contract in Utrecht. Foto via Heijmans

De provincie Utrecht heeft vier aannemers gekozen om de komende jaren te werken aan het wegennet in Utrecht. Dat maakt de provincie deze week bekend. Het gaat om twee contracten. De bedrijven Roelofs en Versluys winnen het contract voor het meerjarige grootonderhoud van verhardingen. De bedrijven Heijmans en Dura Vermeer winnen het contract voor bouwprojecten op het wegennet, zoals de aanleg van rotondes en fietstunnel. Samen hebben de zogeheten raamovereenkomsten een maximale waarde van 240 miljoen euro.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Vier aannemers tekenen voor wegenbouw in Utrecht, contractwaarde: 240 miljoen euro | Infrasite

Vier aannemers tekenen voor wegenbouw in Utrecht, contractwaarde: 240 miljoen euro

heijmans n18 utrecht
Foto ter illustratie. Eerder werk aan de N18. Zulke projecten vallen volgens Heijmans onder het nieuwe contract in Utrecht. Foto via Heijmans

De provincie Utrecht heeft vier aannemers gekozen om de komende jaren te werken aan het wegennet in Utrecht. Dat maakt de provincie deze week bekend. Het gaat om twee contracten. De bedrijven Roelofs en Versluys winnen het contract voor het meerjarige grootonderhoud van verhardingen. De bedrijven Heijmans en Dura Vermeer winnen het contract voor bouwprojecten op het wegennet, zoals de aanleg van rotondes en fietstunnel. Samen hebben de zogeheten raamovereenkomsten een maximale waarde van 240 miljoen euro.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.