van brienenoordbrug aanbesteding mislukt

Ook ‘salamitechniek’ riskant voor aanbesteding Van Brienenoordbrug

Mist rondom de Van Brienenoordbrug op 25 november 2019. ANP / Robin Utrecht

Aanbestedingsexperts twijfelen aan de manier waarop Rijkswaterstaat en het ministerie de renovatie van de Van Brienenoordbrug opnieuw willen aanbesteden. Het in stukken hakken van grote bouwprojecten is in het verleden niet altijd goed afgelopen en de ‘salamitechniek’ brengt nieuwe risico’s met zich mee. De oplossing ligt eerder in een nauwere samenwerking tussen Rijkswaterstaat en aannemers, vinden meerdere ingewijden.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Ook ‘salamitechniek’ riskant voor aanbesteding Van Brienenoordbrug | Infrasite
van brienenoordbrug aanbesteding mislukt

Ook ‘salamitechniek’ riskant voor aanbesteding Van Brienenoordbrug

Mist rondom de Van Brienenoordbrug op 25 november 2019. ANP / Robin Utrecht

Aanbestedingsexperts twijfelen aan de manier waarop Rijkswaterstaat en het ministerie de renovatie van de Van Brienenoordbrug opnieuw willen aanbesteden. Het in stukken hakken van grote bouwprojecten is in het verleden niet altijd goed afgelopen en de ‘salamitechniek’ brengt nieuwe risico’s met zich mee. De oplossing ligt eerder in een nauwere samenwerking tussen Rijkswaterstaat en aannemers, vinden meerdere ingewijden.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.