a7 kunstwerk over oudeweg tussen joure en sneek
Noord-Nederland

Aanbesteding van start voor grootonderhoud A6, A7, A31 en A32

Foto ter impressie. De vaste brug in de A7 over de Noorder Oudeweg tussen Joure en Sneek (2018). Dominicus Johannes Bergsma / CC BY-SA 4.0 / Wikimedia Commons

Rijkswaterstaat is op zoek naar een aannemer voor het onderhoud van rijbanen, voertuigkeringen, vaste bruggen en andere objecten op de A6, A7, A31 en A32 in Noord-Nederland. Bedrijven kunnen zich tot halverwege januari aanmelden voor de aanbesteding die op vrijdag op TenderNed is bekendgemaakt. 

De opdracht heeft meerdere onderdelen. Het gaat onder andere om het onderhoud van asfalt en afwateringssytemen op wegdelen van tientallen kilometers in totaal. Ook moet er aan meer dan dertig kunstwerken worden gewerkt, met maatregelen als het vervangen van voegovergangen, het herstel van beton en het conserveren van leuningen. Dat valt te lezen in de aanbestedingsdocumenten op TenderNed.

Verder bestaat de opdracht onder andere uit het vervangen van voertuigkeringen en verwijderen van bomen in bermen. Rijkswaterstaat wil het werk aanbesteden in de vorm van een ‘design & construct’-contract, waarbij de aannemer zowel verantwoordelijk is het voor het ontwerp als de uitvoering. Bedrijven kunnen zich tot 12 januari 2024 aanmelden. De opdrachtgever verwacht de gunning op 23 juli 2024 bekend te maken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Aanbesteding van start voor grootonderhoud A6, A7, A31 en A32 | Infrasite
a7 kunstwerk over oudeweg tussen joure en sneek
Noord-Nederland

Aanbesteding van start voor grootonderhoud A6, A7, A31 en A32

Foto ter impressie. De vaste brug in de A7 over de Noorder Oudeweg tussen Joure en Sneek (2018). Dominicus Johannes Bergsma / CC BY-SA 4.0 / Wikimedia Commons

Rijkswaterstaat is op zoek naar een aannemer voor het onderhoud van rijbanen, voertuigkeringen, vaste bruggen en andere objecten op de A6, A7, A31 en A32 in Noord-Nederland. Bedrijven kunnen zich tot halverwege januari aanmelden voor de aanbesteding die op vrijdag op TenderNed is bekendgemaakt. 

De opdracht heeft meerdere onderdelen. Het gaat onder andere om het onderhoud van asfalt en afwateringssytemen op wegdelen van tientallen kilometers in totaal. Ook moet er aan meer dan dertig kunstwerken worden gewerkt, met maatregelen als het vervangen van voegovergangen, het herstel van beton en het conserveren van leuningen. Dat valt te lezen in de aanbestedingsdocumenten op TenderNed.

Verder bestaat de opdracht onder andere uit het vervangen van voertuigkeringen en verwijderen van bomen in bermen. Rijkswaterstaat wil het werk aanbesteden in de vorm van een ‘design & construct’-contract, waarbij de aannemer zowel verantwoordelijk is het voor het ontwerp als de uitvoering. Bedrijven kunnen zich tot 12 januari 2024 aanmelden. De opdrachtgever verwacht de gunning op 23 juli 2024 bekend te maken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.