ketheltunnel dicht
Audio-installatie

Ketheltunnel in A4 gaat dicht voor onderhoud

Een fietser op de A4 tijdens een opendag van de Ketheltunnel in december 2015. ANP / Robin van Lonkhuijsen

Rijkswaterstaat gooit de Ketheltunnel op zaterdag 16 september in beide richtingen dicht voor werkzaamheden. Tijdens de afsluiting pleegt de beheerder regulier onderhoud. Ook wordt de audio-installatie van de tunnel aangepast en deels vervangen.

De tunnel sluit op zaterdag van zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds in beide richtingen. “Verkeer wordt omgeleid via de A20, A13 en N470. De verwachte hinder is tien minuten”, laat Rijkswaterstaat op donderdagmiddag op haar website weten.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Ketheltunnel in A4 gaat dicht voor onderhoud | Infrasite
ketheltunnel dicht
Audio-installatie

Ketheltunnel in A4 gaat dicht voor onderhoud

Een fietser op de A4 tijdens een opendag van de Ketheltunnel in december 2015. ANP / Robin van Lonkhuijsen

Rijkswaterstaat gooit de Ketheltunnel op zaterdag 16 september in beide richtingen dicht voor werkzaamheden. Tijdens de afsluiting pleegt de beheerder regulier onderhoud. Ook wordt de audio-installatie van de tunnel aangepast en deels vervangen.

De tunnel sluit op zaterdag van zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds in beide richtingen. “Verkeer wordt omgeleid via de A20, A13 en N470. De verwachte hinder is tien minuten”, laat Rijkswaterstaat op donderdagmiddag op haar website weten.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.