Afsluiting voorbij

Video: de renovatie van de Haringvlietbrug in vier minuten

Haringvlietbrug harbers
Demissionair minister Mark Harbers bezocht de Haringvlietbrug op de maandag na de heropening (7 augustus). Op de achtergrond zie je het nieuwe brugdek. ANP / Hollandse Hoogte / Frank de Roo

In een nieuwe video is te zien hoe de Haringvlietbrug tussen juni en augustus werd gerenoveerd. Bijna twee maanden aan werkzaamheden komen in vier minuten voorbij. Bekijk de video zelf hieronder.Terugblik: Haringvlietbrug

De brug is sinds begin augustus weer open voor wegverkeer. Daarmee werd de eindstreep van het project bereikt. Tussen juni en augustus lieten Mobilis en Croonwolter&dros alle beweegbare brugdelen vervangen, waaronder de klep van ongeveer twee miljoen kilo. Infrasite schreef tijdens het project meerdere artikelen over de werkzaamheden. De samenvatting lees je hier.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Video: de renovatie van de Haringvlietbrug in vier minuten | Infrasite
Afsluiting voorbij

Video: de renovatie van de Haringvlietbrug in vier minuten

Haringvlietbrug harbers
Demissionair minister Mark Harbers bezocht de Haringvlietbrug op de maandag na de heropening (7 augustus). Op de achtergrond zie je het nieuwe brugdek. ANP / Hollandse Hoogte / Frank de Roo

In een nieuwe video is te zien hoe de Haringvlietbrug tussen juni en augustus werd gerenoveerd. Bijna twee maanden aan werkzaamheden komen in vier minuten voorbij. Bekijk de video zelf hieronder.Terugblik: Haringvlietbrug

De brug is sinds begin augustus weer open voor wegverkeer. Daarmee werd de eindstreep van het project bereikt. Tussen juni en augustus lieten Mobilis en Croonwolter&dros alle beweegbare brugdelen vervangen, waaronder de klep van ongeveer twee miljoen kilo. Infrasite schreef tijdens het project meerdere artikelen over de werkzaamheden. De samenvatting lees je hier.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.