Infratech Polen 2008 in teken van EK 2012

Rotterdam – InfraTech gaat, voor alweer de derde keer, naar Polen. Op 25 en 26 november 2008 organiseert Ahoy Rotterdam InfraTech Polen te Warschau. Deze editie richt zich in het bijzonder op het EK 2012 dat in Polen en Oekraïne georganiseerd wordt. De volledige infrastructuur van Polen dient hierop aangepast te worden. InfraTech, dé vakbeurs voor de infrastructuur, biedt twee dagen lang een platform aan Nederlandse en Poolse bedrijven om hun producten en diensten aan Poolse opdrachtgevers te presenteren.

Grootschalige investeringen in Poolse infrastructuur
De Poolse infrastructuur is een interessante groeimarkt. Door de Poolse regering worden hierin momenteel belangrijke investeringen gedaan. Daarnaast heeft de Europese Unie voor Polen bijna € 19 miljard beschikbaar gesteld in structuurfondsen voor infrastructurele projecten. Met het oog op het EK 2012 wordt de civiele infrastructuur van Polen grootscheeps onder handen genomen. Ook stadions moeten gebouwd worden en gereed zijn voor het EK voetbal. Tijdens InfraTech Polen 2008 ontmoeten toeleveranciers en bouwers van stadions en aanbieders in de infrastructuur Poolse opdrachtgevers zoals de Poolse overheid, stadiondirecties en aannemers van GWW-werken en civiele bouw.

Organisatie InfraTech Polen 2008
De organisatie van de beurs is in handen van Ahoy Rotterdam en haar Poolse partner Zarzad Targów Warszawskich S.A. die jarenlange beurservaring heeft in Polen. In Nederland wordt het initiatief ondersteund door Taskforce Euro 2012. In samenwerking met FME-CWM en EUNITE Nederland B.V. wordt een matchmaking programma opgesteld met belangrijke beslissers in de markt. Daarnaast wordt op de beursvloer een Holland Paviljoen ingericht met een presentatieruimte voor lezingen van prominente sprekers die betrokken zijn bij Poolse infrastructurele en/of EK 2012 projecten. Op de website www.infratechpolen.nl is meer informatie te vinden.

InfraTech 2009
Het gaat goed met de aanmeldingen voor InfraTech 2009. Op dit moment is meer dan de helft van de beursvloer al volgeboekt en staat er nog eens een derde in optie. De grote aannemers zijn weer present en vanuit de kant van opdrachtgevers wordt positief gereageerd op het vernieuwde beursconcept. InfraTech is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grond-, water en/of wegenbouw. Alle kennis en ervaring uit de branche is van 13 t/m 16 januari 2009 wederom verzameld in Ahoy Rotterdam. Meer informatie over InfraTech is te vinden op www.infratech.nl.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: InfraTech (Ahoy ECEM)