strand scheveningen werkzaamheden onderhoud aanleg boulevard
Aanbestedingen op rij

Almelo zoekt tunnelbouwer en Strukton wint strandonderhoud

Foto ter illustratie. Werk van Heijmans aan een nieuwe boulevard in Scheveningen op 23 april. ANP / Hollandse Hoogte / John van der Tol

Infrasite heeft een nieuwe rubriek: het laatste nieuws over openbare aanbestedingen in de bouw en infra. Alle opvallende aankondigingen van opdrachten en gunningen worden vanaf vandaag regelmatig op een rij gezet in een artikel op de website. Om te beginnen: de week van 1 mei, een week waarin de gemeente Almelo zoekt naar een aannemer voor de bouw van een fietstunnel en de gemeente Den Haag bekendmaakt dat het bedrijf Strukton een klus heeft binnengesleept voor het strandonderhoud in Scheveningen. Lees het volledige overzicht hieronder. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Almelo zoekt tunnelbouwer en Strukton wint strandonderhoud | Infrasite
strand scheveningen werkzaamheden onderhoud aanleg boulevard
Aanbestedingen op rij

Almelo zoekt tunnelbouwer en Strukton wint strandonderhoud

Foto ter illustratie. Werk van Heijmans aan een nieuwe boulevard in Scheveningen op 23 april. ANP / Hollandse Hoogte / John van der Tol

Infrasite heeft een nieuwe rubriek: het laatste nieuws over openbare aanbestedingen in de bouw en infra. Alle opvallende aankondigingen van opdrachten en gunningen worden vanaf vandaag regelmatig op een rij gezet in een artikel op de website. Om te beginnen: de week van 1 mei, een week waarin de gemeente Almelo zoekt naar een aannemer voor de bouw van een fietstunnel en de gemeente Den Haag bekendmaakt dat het bedrijf Strukton een klus heeft binnengesleept voor het strandonderhoud in Scheveningen. Lees het volledige overzicht hieronder. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.