Hubertustunnel, Den Haag

Opdracht Hubertustunnel gegund aan Strukton voor bijna 70 miljoen euro

Let op: foto uit het archief ter illustratie. De Hubertustunnel in 2008. In de jaren hiervoor werd de tunnel aangelegd met een boormachine van ruim 10 meter breed en 60 meter lang. ANP / Ed Oudenaarden

De opdracht voor de renovatie en het onderhoud van de Hubertustunnel gaat naar Strukton voor een aanneemsom van bijna 70 miljoen euro. Dat maakt de gemeente Den Haag deze week bekend. De aannemer neemt de tunnel en de twee nabijgelegen Hubertusviaducten naar verwachting tussen januari 2025 en april 2026 op de schop. Wat houdt het werk in?

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Opdracht Hubertustunnel gegund aan Strukton voor bijna 70 miljoen euro | Infrasite
Hubertustunnel, Den Haag

Opdracht Hubertustunnel gegund aan Strukton voor bijna 70 miljoen euro

Let op: foto uit het archief ter illustratie. De Hubertustunnel in 2008. In de jaren hiervoor werd de tunnel aangelegd met een boormachine van ruim 10 meter breed en 60 meter lang. ANP / Ed Oudenaarden

De opdracht voor de renovatie en het onderhoud van de Hubertustunnel gaat naar Strukton voor een aanneemsom van bijna 70 miljoen euro. Dat maakt de gemeente Den Haag deze week bekend. De aannemer neemt de tunnel en de twee nabijgelegen Hubertusviaducten naar verwachting tussen januari 2025 en april 2026 op de schop. Wat houdt het werk in?

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.