Traffic Support neemt TCMR over

Rotterdams Verkeersregelaars bedrijf overgenomen

De bekende Rotterdamse leverancier van verkeersregelaars bij o.a. de Rotterdam Marathon, de Bavaria Cityrace en het Zomercarnaval, TCMR, wordt overgenomen door Traffic Support B.V. uit Zwolle.

TCMR, Traffic & Crowd Management Rijnmond maakt vanaf heden deel uit van Traffic Support B.V. Voor Traffic Support, marktleider in Nederland op het gebied van evenementenlogistiek, is de overname van de activiteiten van TCMR een logische uitbreiding van haar aanwezigheid in de Maasstad. Eerder dit jaar kwamen de verkeersregelaars van Traffic Support al in actie in opdracht van de verkeersmarinier.

Aanleiding voor de overgang is de toenemende mate van professionalisering in de evenementenbranche. Traffic Support, die naast het leveren van verkeersregelaars haar opdrachtgevers ook ondersteund bij het ontwikkelen van verkeersplannen hoopt de relaties van TCMR zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Stagehands, tot heden de moedermaatschappij was van TCMR: “Wij hebben jarenlang gewerkt aan het ontwikkelen en uitbouwen van onze verkeersdiensten. De tijd die nodig is om een goede kwaliteit te blijven bieden, konden wij niet langer investeren in deze tak van het bedrijf”. “ aldus Jur Kaper. “Ik ben er van overtuigd dat Traffic Support, in het gedachtegoed van TCMR, voor onze klanten de beste partner is”.

Traffic Support heeft momenteel 250 beroeps verkeersregelaars in dienst, is landelijk actief en bedient zowel de evenementenindustrie als de de bouw- en infrasector. Bekende projecten waarbij Traffic Support betrokken is, zijn onder andere dancefestivals als Dance Valley en Mysteryland, Stadionevenementen in het Gelredome, het Philips-stadion en de ArenA, Reconstructie van Wegen zoals de A9 (Rijkswaterstaat), A2-Eindhoven (Heijmans), N458 (Provincie Zuid Holland).

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Traffic Support BV