Nachtelijke werkzaamheden A16 ring Rotterdam

Maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november 2006 in de nacht tussen 21.00 uur en 05.00 uur

Rotterdam – Rijkswaterstaat voert van maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november 2006 wegwerkzaamheden uit op de A16 ring Rotterdam vanaf afrit 25 (Centrum/Capelle aan den IJssel) tot knooppunt Ridderkerk. De werkzaamheden vinden in de nacht plaats tussen 21.00 uur en 05.00 uur in de rijrichting van noord naar zuid. Tijdens de werkzaamheden die in totaal vijf nachten duren, zijn er minder rijstroken beschikbaar. Omleidingen worden aangegeven met gele borden en weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

In schema:

  • Maandag 13 november: Na toerit 24 (Feijenoord/IJsselmonde) is de hoofdrijbaan gesloten. Verkeer wordt over de parallelrijbaan geleid.
  • Dinsdag 14 november: Na toerit 24 (Feijenoord/IJsselmonde) is de hoofdrijbaan gesloten. Verkeer wordt over de parallelrijbaan geleid.
  • Woensdag 15 november: Reservenacht, mogelijk minder rijstroken beschikbaar.
  • Donderdag 16 november: Minder rijstroken beschikbaar.
  • Vrijdag 17 november: Minder rijstroken beschikbaar.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het vervangen van het asfalt, het verwijderen van onregelmatigheden in het wegdek, het repareren van de geluidsschermen en het repareren van bruggen en viaducten. Na het uitvoeren van het groot onderhoud op de A16 ring Rotterdam is dit tracé zeven jaar onderhoudsvrij.

Weggebruikers kunnen voor actuele informatie over de wegwerkzaamheden terecht op de website www.rijkswaterstaat.nl/GrootOnderhoudA16 en www.vananaarbeter.nl Ook kan er gebeld worden met de landelijke informatielijn 0800-8002.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Zuid-Holland