Bezoekersaantallen Infrasite 2005 meer dan verdubbeld

’s-Hertogenbosch – Infrasite trok in 2005 ruim 2,5 maal zoveel unieke bezoekers als het jaar daarvoor. In oktober 2004 bezochten 5.800 lezers Infrasite, in oktober 2005 waren dat 14.810 lezers.

In oktober 2005 lag het aantal hits op 268.000 en werd er 1,8 Gigabite informatie gedownload.
Het aantal hits lag in oktober 2004 op ruim 170.000 en er werd meer dan 1,2 Gigabite aan informatie gedownload van de servers van Infrasite.

Infrasite richt zich op functionarissen van de rijksoverheid, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, ProRail, waterschappen, hoogheemraadschappen, ingenieursbureaus, adviesbureaus, aannemers, installateurs en toeleveranciers.

Infrasite
Infrasite is een onafhankelijk platform met informatie over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. De lezers vinden op Infrasite nieuws, infrastructurele projecten, bedrijven, overheden, innovaties en vacatures. Het vakmedium telt ruim 440 projecten en ca. 3500 overheden en bedrijven. De informatie op Infrasite is vrij toegankelijk.
Infrasite heeft een Nederlandse versie: Infrasite.nl (
www.infrasite.nl
) en een internationale versie: Infrasite.net (www.infrasite.net)
Infrasite is een onafhankelijke uitgave van e-Keet.nl Digital Publishers te ’s-Hertogenbosch, Nederland.

Projecten
Infrasite.nl geeft informatie over alle grote Nederlandse infraprojecten (ruim 440). Vanaf september 2005 zijn ook de grote Europese projecten te vinden op Infrasite.net. De lezer kan projecten selecteren op naam, maar ook op modaliteit (b.v. wegen, rail of water) en op gemeente.

Nieuws
De onafhankelijke redactie van Infrasite verzamelt en valideert dagelijks het nieuws uit de branche en publiceert het op Infrasite. Het nieuwsberichtenarchief telt inmiddels ruim 3000 nieuwsberichten. De berichten zijn daarnaast gerubriceerd terug te vinden in de verschillende rubrieken in de Infrasite Catalogue. Ook staan de nieuwsberichten op de Portfoliopagina’s van de betreffende bedrijven en overheden en op de Projecteigenschappen-pagina’s van de projecten op Infrasite.
Elke week verschijnt de (gratis) e-mail Nieuwsbrief Infrasite.nl met daarin de highlights van het nieuwsaanbod van die week. Lezers kunnen zich kostenloos abonneren via het aanmeldingsformulier op Infrasite.

Infrasite Catalogue
De Infrasite Catalogue bevat meer dan 3500 bedrijven, overheden en instanties uit de wegenbouw, railbouw en waterbouw. In de Catalogue staan per bedrijf of overheid de nieuwsberichten, rubrieken, projecten en onder meer contactgegevens overzichtelijk gerangschikt.
Via de Infrasite Catalogue kan de lezer ook zoeken naar meer informatie over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld luchtkwaliteit, PPS of tunnels.


Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Infrasite.nl