Heijmans wil streep zetten onder Bouwzaak

Rosmalen – Heijmans wil, in het belang van alle partijen, nu definitief een streep zetten onder de Bouwzaak. Door de beslissing van het Openbaar Ministerie, worden de deelneming van Heijmans en de drie medewerkers, genoodzaakt het OM te volgen en ook Hoger Beroep aan te tekenen.

Heijmans wil zich vooral concentreren op de toekomst. Vandaar dat zowel Heijmans als de drie medewerkers bereid waren te berusten in het vonnis. De verdere verbetering van de relatie tussen bouw en opdrachtgevers gaf daarbij de doorslag. Nu het OM dit besluit heeft genomen vindt ook Heijmans dat haar zienswijze weer volledig aan de orde moet komen. De overwegingen van het OM zullen zorgvuldig worden bestudeerd.

Ton Stuifzand heeft na de dagvaarding door het OM in september 2004, het besluit genomen zijn functie als lid van de Raad van Bestuur voor de duur van het proces neer te leggen. Dit om de rechtsgang te respecteren. Deze situatie zal dus worden voortgezet. Hij wordt directeur Heijmans International B.V. Hij wordt onder andere verantwoordelijk voor een deel van de internationale activiteiten van Heijmans.
De andere directeuren zullen hun functie blijven vervullen.

Heijmans zal haar verantwoordelijkheid blijven nemen om tot een verdere verbetering van de verhouding met de opdrachtgevers te komen.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Heijmans NV