werkzaamheden asfalt rotonde drachten

Meer geld voor wegenbouw naar provincies en gemeenten, belooft Rijk

Asfalteringswerkzaamheden voor een rotonde in aanbouw in Drachten in augustus 2018. ANP / Jilmer Postma

Meer geld van het Rijk voor de bouw van rotondes, fietsonderdoorgangen en andere verkeersmaatregelen in gemeenten en provincies. Dat zegt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat deze week toe. De regels waarmee gemeenten, provincies en waterschappen geld kunnen aanvragen voor dergelijke maatregelen, worden dit jaar nog veranderd, zo belooft minister Mark Harbers. Dat moet het voor hen makkelijker maken om grotere projecten van de grond te krijgen.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Meer geld voor wegenbouw naar provincies en gemeenten, belooft Rijk | Infrasite
werkzaamheden asfalt rotonde drachten

Meer geld voor wegenbouw naar provincies en gemeenten, belooft Rijk

Asfalteringswerkzaamheden voor een rotonde in aanbouw in Drachten in augustus 2018. ANP / Jilmer Postma

Meer geld van het Rijk voor de bouw van rotondes, fietsonderdoorgangen en andere verkeersmaatregelen in gemeenten en provincies. Dat zegt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat deze week toe. De regels waarmee gemeenten, provincies en waterschappen geld kunnen aanvragen voor dergelijke maatregelen, worden dit jaar nog veranderd, zo belooft minister Mark Harbers. Dat moet het voor hen makkelijker maken om grotere projecten van de grond te krijgen.  

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.