Oplossingen voor problemen in de wegenbouw op Dag van de Infra 2024

dag van de infra
Een eerder congres van de uitgever van Infrasite in Rotterdam. Promedia

Infrasite organiseert op 22 mei de Dag van de Infra in het Sparta Stadion in Rotterdam. Experts geven met lezingen antwoorden op belangrijke vragen in de wegenbouw. Hoe speel je als aannemer of opdrachtgever in op de grote vervangings- en renovatieopgave? Hoe zorg je voor voldoende emissieloos materieel en energie op de bouwplaats? En waar liggen de kansen in het soms stroeve aanbestedingslandschap?  

Het doel van het congres is kennisdelen, van elkaar leren en gezamenlijk stappen zetten. Sprekers van wegenbouwbedrijven en wegbeheerders gaan in op problemen en oplossingen rondom de vervangings- en renovatieopgave, emissieloos bouwen, aanbesteden, nachtwerk en het personeelstekort. De registratie is nu geopend. Aarzel niet en meld u snel aan om het congres te bezoeken.

Greep uit het programma

Op het programma staat onder andere de directeur van KWS Infra in Rotterdam, Pieter Ahsman. Hij vertelt over hoe een van de grootste wegenbouwbedrijven van Nederland omgaat met de vervangings- en renovatieopgave van het moment. Opdrachtgevers vertellen over hun uitdagingen op dit gebied. Sprekers van andere bouwbedrijven laten weten hoe ze omgaan met het personeelstekort en de transitie naar emissieloos bouwen. Aanbestedingsexperts duiken in op de oorzaken en oplossingen voor de problemen in het aanbestedingslandschap.

Tweede editie

De Dag van de Infra 2024 is het vervolg op een eerste editie in 2023. Toen bezochten meer dan 150 professionals van bouwbedrijven, opdrachtgevers en ingenieursbureaus het congres om nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met sprekers en medebezoekers. Vorig jaar ging het congres om problemen en oplossingen in de algemene grond-, weg-, water- en spoorbouw. Dit jaar ligt de nadruk op de wegenbouw.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Oplossingen voor problemen in de wegenbouw op Dag van de Infra 2024 | Infrasite

Oplossingen voor problemen in de wegenbouw op Dag van de Infra 2024

dag van de infra
Een eerder congres van de uitgever van Infrasite in Rotterdam. Promedia

Infrasite organiseert op 22 mei de Dag van de Infra in het Sparta Stadion in Rotterdam. Experts geven met lezingen antwoorden op belangrijke vragen in de wegenbouw. Hoe speel je als aannemer of opdrachtgever in op de grote vervangings- en renovatieopgave? Hoe zorg je voor voldoende emissieloos materieel en energie op de bouwplaats? En waar liggen de kansen in het soms stroeve aanbestedingslandschap?  

Het doel van het congres is kennisdelen, van elkaar leren en gezamenlijk stappen zetten. Sprekers van wegenbouwbedrijven en wegbeheerders gaan in op problemen en oplossingen rondom de vervangings- en renovatieopgave, emissieloos bouwen, aanbesteden, nachtwerk en het personeelstekort. De registratie is nu geopend. Aarzel niet en meld u snel aan om het congres te bezoeken.

Greep uit het programma

Op het programma staat onder andere de directeur van KWS Infra in Rotterdam, Pieter Ahsman. Hij vertelt over hoe een van de grootste wegenbouwbedrijven van Nederland omgaat met de vervangings- en renovatieopgave van het moment. Opdrachtgevers vertellen over hun uitdagingen op dit gebied. Sprekers van andere bouwbedrijven laten weten hoe ze omgaan met het personeelstekort en de transitie naar emissieloos bouwen. Aanbestedingsexperts duiken in op de oorzaken en oplossingen voor de problemen in het aanbestedingslandschap.

Tweede editie

De Dag van de Infra 2024 is het vervolg op een eerste editie in 2023. Toen bezochten meer dan 150 professionals van bouwbedrijven, opdrachtgevers en ingenieursbureaus het congres om nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met sprekers en medebezoekers. Vorig jaar ging het congres om problemen en oplossingen in de algemene grond-, weg-, water- en spoorbouw. Dit jaar ligt de nadruk op de wegenbouw.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.