gooiseweg zeewolde
Aanbesteding

Wegenbouwer gezocht voor grootonderhoud N305/N302 Zeewolde

Een deel van de Gooiseweg in Zeewolde (2019). ANP / Reggestreek Fotografie BV / Damian Ruitenga

De provincie Flevoland zoekt een aannemer voor het grootonderhoud van de N305 en N302 in de gemeente Zeewolde. Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de huidige asfaltverhardingen ondermaats is, zegt de opdrachtgever. De aanbesteding werd gisteren op TenderNed gepubliceerd. 

Inschrijven kan tot 7 juni. Kandidaten moeten tussen eind augustus en begin november beschikbaar zijn voor werkzaamheden aan en op de Gooiseweg (N305) en de Larserweg (N302). De te onderhouden wegdelen beslaan een paar honderd meter. “Het werk bestaat voornamelijk uit het vervangen van de bestaande deklaag en een gedeelte van de hele asfaltconstructie”, aldus de provincie

De opdrachtgever vraagt om ervaring met het frezen en aanbrengen van asfaltverhardingen, het aanpassen van middengeleiders en het vernieuwen van betonverhardingen. Ook grondwerk, markeringen en de aanleg van detectielussen worden als belangrijke werkzaamheden genoemd. De gunning wordt eind juli bekendgemaakt.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Wegenbouwer gezocht voor grootonderhoud N305/N302 Zeewolde | Infrasite
gooiseweg zeewolde
Aanbesteding

Wegenbouwer gezocht voor grootonderhoud N305/N302 Zeewolde

Een deel van de Gooiseweg in Zeewolde (2019). ANP / Reggestreek Fotografie BV / Damian Ruitenga

De provincie Flevoland zoekt een aannemer voor het grootonderhoud van de N305 en N302 in de gemeente Zeewolde. Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de huidige asfaltverhardingen ondermaats is, zegt de opdrachtgever. De aanbesteding werd gisteren op TenderNed gepubliceerd. 

Inschrijven kan tot 7 juni. Kandidaten moeten tussen eind augustus en begin november beschikbaar zijn voor werkzaamheden aan en op de Gooiseweg (N305) en de Larserweg (N302). De te onderhouden wegdelen beslaan een paar honderd meter. “Het werk bestaat voornamelijk uit het vervangen van de bestaande deklaag en een gedeelte van de hele asfaltconstructie”, aldus de provincie

De opdrachtgever vraagt om ervaring met het frezen en aanbrengen van asfaltverhardingen, het aanpassen van middengeleiders en het vernieuwen van betonverhardingen. Ook grondwerk, markeringen en de aanleg van detectielussen worden als belangrijke werkzaamheden genoemd. De gunning wordt eind juli bekendgemaakt.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.