dostal wegenbouw
27 miljoen euro

Onderhoud rijkswegen oosten gegund aan Heijmans en Dostal Wegenbouw

Foto ter illustratie. Materieel met het logo van meerdere dochterbedrijven van ReintenInfra, waaronder Dostal Wegenbouw.

Heijmans Infra en Dostal Wegenbouw winnen het contract voor het variabele onderhoud aan kunstwerken en verhardingen van Rijkswaterstaat in Oost-Nederland. De wegenbouwbedrijven gaan de komende vier jaar aan de slag met renovaties en vervangingen van asfalt, viaducten en andere delen van de rijkswegen in het gebied.      

De contracten zijn in totaal bijna 27 miljoen euro waard. Het werk is verdeeld over twee gebieden, noord en zuid. Het noordelijke contract gaat naar Dostal Wegenbouw en betreft onder andere de A1, A28, N48 en N348. Het zuidelijke contract gaat naar Heijmans en betreft onder andere de A12, A15, A73 en N35. Dat valt te lezen in de aanbestedingsdocumenten die deze week zijn bekendgemaakt op TenderNed.

Het gaat om raamovereenkomst. Dat betekent dat Rijkswaterstaat gedurende de looptijd van vier jaar meerdere -opdrachten bij de bedrijven neerlegt. De contractvorm is ‘Engineering & Construct’, wat inhoudt dat de bedrijven per opdracht bekijken welke werkzaamheden er nodig zijn en het werk vervolgens uitvoeren.

Lees ook:

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Onderhoud rijkswegen oosten gegund aan Heijmans en Dostal Wegenbouw | Infrasite
dostal wegenbouw
27 miljoen euro

Onderhoud rijkswegen oosten gegund aan Heijmans en Dostal Wegenbouw

Foto ter illustratie. Materieel met het logo van meerdere dochterbedrijven van ReintenInfra, waaronder Dostal Wegenbouw.

Heijmans Infra en Dostal Wegenbouw winnen het contract voor het variabele onderhoud aan kunstwerken en verhardingen van Rijkswaterstaat in Oost-Nederland. De wegenbouwbedrijven gaan de komende vier jaar aan de slag met renovaties en vervangingen van asfalt, viaducten en andere delen van de rijkswegen in het gebied.      

De contracten zijn in totaal bijna 27 miljoen euro waard. Het werk is verdeeld over twee gebieden, noord en zuid. Het noordelijke contract gaat naar Dostal Wegenbouw en betreft onder andere de A1, A28, N48 en N348. Het zuidelijke contract gaat naar Heijmans en betreft onder andere de A12, A15, A73 en N35. Dat valt te lezen in de aanbestedingsdocumenten die deze week zijn bekendgemaakt op TenderNed.

Het gaat om raamovereenkomst. Dat betekent dat Rijkswaterstaat gedurende de looptijd van vier jaar meerdere -opdrachten bij de bedrijven neerlegt. De contractvorm is ‘Engineering & Construct’, wat inhoudt dat de bedrijven per opdracht bekijken welke werkzaamheden er nodig zijn en het werk vervolgens uitvoeren.

Lees ook:

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.