Marianne Vermijs nieuwe DHV-directeur Limburg

Amersfoort – Op 1 mei 2008 is mevrouw ir. Marianne E. Vermijs (1963) in dienst getreden bij advies- en ingenieursbureau DHV als unitdirecteur Limburg.

Mevrouw Vermijs was tot 1 mei hoofd projectontwikkeling Nederland bij de Rijksgebouwendienst (ministerie van VROM). Daarvoor heeft zij diverse andere leidinggevende functies gehad op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling, de industrie, assetmanagement en ruimtelijke ordening. Mevrouw Vermijs volgt in deze functie de heer ing. R.H.J. Best op.

De unit Limburg bedient de regionale markt vanuit Maastricht Airport. Voor zowel overheid als het bedrijfsleven voert DHV projecten uit op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu, verkeer, water, bouw en parkmanagement.

Als unitdirecteur zal mevrouw Vermijs leiding gaan geven aan 125 medewerkers. Eén van haar speerpunten zal zijn de verdere groei en profielversterking van de unit Limburg. Zij zal zich tevens richten op de regionale klanten in verschillende sectoren – overheid en industrie – op het gebied van assetmanagement, proces- en projectmanagement en consultancy.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: DHV Holding BV