Ringweg Groningen gaat maandenlang dicht, aanleg Julianabrug kan beginnen

header ringweg groningen aanpak ring zuid
Werkzaamheden bij het Julianaplein in februari 2024. Raymond Bos / Aanpak Ring Zuid

De afsluitingen voor de grootschalige werkzaamheden om de doorstroming in Groningen te verbeteren beginnen vrijdagavond en eindigen in september. De bouwcombinatie Herepoort werkt aan de afronding van de nieuwe Julianabrug over het Noord-Willemskanaal, meerdere verbindingsbogen en een verdiepte ligging. Dat alles gebeurt bij het drukste verkeersknooppunt van Noord-Nederland, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Ringweg Groningen gaat maandenlang dicht, aanleg Julianabrug kan beginnen | Infrasite

Ringweg Groningen gaat maandenlang dicht, aanleg Julianabrug kan beginnen

header ringweg groningen aanpak ring zuid
Werkzaamheden bij het Julianaplein in februari 2024. Raymond Bos / Aanpak Ring Zuid

De afsluitingen voor de grootschalige werkzaamheden om de doorstroming in Groningen te verbeteren beginnen vrijdagavond en eindigen in september. De bouwcombinatie Herepoort werkt aan de afronding van de nieuwe Julianabrug over het Noord-Willemskanaal, meerdere verbindingsbogen en een verdiepte ligging. Dat alles gebeurt bij het drukste verkeersknooppunt van Noord-Nederland, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.