DUURZAAM

Elektrische kraan en vrachtwagen voor ROS Groep

Wethouder Laan van Schiedam en algemeen directeur Marco Kruithof proosten op het nieuwe materieel foto Vervat Groep

De ROS Groep in Schiedam heeft deze week een elektrische mobiele kraan en een Volvo e-truck met oplegger in gebruik genomen. Dat gebeurde in het bijzijn van wethouder Laan van Schiedam. Samen met algemeen directeur Marco Kruithof doopte zij de emissieloze vrachtwagen door het stukslaan van een fles champagne.

Met de investering in het nieuwe materieel wil de ROS Groep duurzaam verder groeien. Eerder werd al geïnvesteerd in elektrische infrastructuur op de werf. Het streven is om zoveel mogelijk werkzaamheden uitstootloos te kunnen uitvoeren. Wethouder Laan noemde het ‘waanzinnig’ dat ROS heeft besloten te investeren in duurzaamheid.

Wegenbouw

De ROS Groep is onderdeel van de MNO Vervat Groep. Het bedrijf is actief in de zand- en grindhandel, transport en wegenbouw in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Directeur Marco Kruithof zegt ook de komende jaren te willen blijven investeren in elektrisch materieel en in elektrische voorzieningen om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Oosterveld

Elektrische kraan en vrachtwagen voor ROS Groep | Infrasite
DUURZAAM

Elektrische kraan en vrachtwagen voor ROS Groep

Wethouder Laan van Schiedam en algemeen directeur Marco Kruithof proosten op het nieuwe materieel foto Vervat Groep

De ROS Groep in Schiedam heeft deze week een elektrische mobiele kraan en een Volvo e-truck met oplegger in gebruik genomen. Dat gebeurde in het bijzijn van wethouder Laan van Schiedam. Samen met algemeen directeur Marco Kruithof doopte zij de emissieloze vrachtwagen door het stukslaan van een fles champagne.

Met de investering in het nieuwe materieel wil de ROS Groep duurzaam verder groeien. Eerder werd al geïnvesteerd in elektrische infrastructuur op de werf. Het streven is om zoveel mogelijk werkzaamheden uitstootloos te kunnen uitvoeren. Wethouder Laan noemde het ‘waanzinnig’ dat ROS heeft besloten te investeren in duurzaamheid.

Wegenbouw

De ROS Groep is onderdeel van de MNO Vervat Groep. Het bedrijf is actief in de zand- en grindhandel, transport en wegenbouw in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Directeur Marco Kruithof zegt ook de komende jaren te willen blijven investeren in elektrisch materieel en in elektrische voorzieningen om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Oosterveld