Infrasite heeft een nieuw uiterlijk

unsplash bouw algemeen infra
Unsplash / Shivendu Shukla

Het is niet te missen: de website ziet er sinds deze week anders uit. Infrasite heeft geïnvesteerd in een nieuwe opmaak. Het doel is om de artikelen duidelijker en overzichtelijker te presenteren. Er verandert niets aan de inhoud en het team van Infrasite, alleen het jasje is nieuw.

Infrasite groeit, steeds meer mensen bezoeken de website en het aantal abonnees neemt toe. Ondertussen was de opmaak van de website al jaren niet meer echt bijgewerkt. Daar hebben we nu in geïnvesteerd. Infrasite heeft een nieuw uiterlijk, zowel op de smartphone als op de pc.

Wij vinden het duidelijker en overzichtelijker. Hopelijk u ook. Laat het ons vooral weten. Mocht u willen reageren, vragen hebben, of meer willen weten over onze nieuwe website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zomeractie

Lees je Infrasite al langer dan dit jaar, dan weet je dat veel artikelen sinds afgelopen januari alleen te lezen zijn voor abonnees. Momenteel hebben we een zomeractie waarbij Infrasite twee maanden gratis te lezen is voor nieuwe abonnees.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Infrasite heeft een nieuw uiterlijk | Infrasite

Infrasite heeft een nieuw uiterlijk

unsplash bouw algemeen infra
Unsplash / Shivendu Shukla

Het is niet te missen: de website ziet er sinds deze week anders uit. Infrasite heeft geïnvesteerd in een nieuwe opmaak. Het doel is om de artikelen duidelijker en overzichtelijker te presenteren. Er verandert niets aan de inhoud en het team van Infrasite, alleen het jasje is nieuw.

Infrasite groeit, steeds meer mensen bezoeken de website en het aantal abonnees neemt toe. Ondertussen was de opmaak van de website al jaren niet meer echt bijgewerkt. Daar hebben we nu in geïnvesteerd. Infrasite heeft een nieuw uiterlijk, zowel op de smartphone als op de pc.

Wij vinden het duidelijker en overzichtelijker. Hopelijk u ook. Laat het ons vooral weten. Mocht u willen reageren, vragen hebben, of meer willen weten over onze nieuwe website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zomeractie

Lees je Infrasite al langer dan dit jaar, dan weet je dat veel artikelen sinds afgelopen januari alleen te lezen zijn voor abonnees. Momenteel hebben we een zomeractie waarbij Infrasite twee maanden gratis te lezen is voor nieuwe abonnees.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.