Heijmans TenneT

Winst Heijmans Infra stijgt door energie, waterbouw en wegbehoud

Foto ter illustratie. Heijmans

Heijmans heeft afgelopen jaar meer winst geboekt met infraprojecten. De EBITDA van de infra-afdeling steeg van 55 miljoen euro in 2022 naar 66 miljoen euro in 2023. Dat is met name te danken aan een toename in werkzaamheden aan energie-infrastructuur, wegbehoud en het hoogwaterbeschermingsprogramma, zegt het bedrijf vrijdag in het jaarverslag. In dit artikel: een greep uit de belangrijkste infraprojecten van Heijmans. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Winst Heijmans Infra stijgt door energie, waterbouw en wegbehoud | Infrasite
Heijmans TenneT

Winst Heijmans Infra stijgt door energie, waterbouw en wegbehoud

Foto ter illustratie. Heijmans

Heijmans heeft afgelopen jaar meer winst geboekt met infraprojecten. De EBITDA van de infra-afdeling steeg van 55 miljoen euro in 2022 naar 66 miljoen euro in 2023. Dat is met name te danken aan een toename in werkzaamheden aan energie-infrastructuur, wegbehoud en het hoogwaterbeschermingsprogramma, zegt het bedrijf vrijdag in het jaarverslag. In dit artikel: een greep uit de belangrijkste infraprojecten van Heijmans. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.