GROTE KLUS

Drie aannemers gaan Drentse stuwen renoveren

Overeenkomst ondertekend Drents Overijsselse Delta

Drie aannemers hebben maandag 31 oktober hun handtekening gezet onder een vierjarige overeenkomst met het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Dubbink BV in Vriezenveen, Van Heteren Weg- en Waterbouw in Hengelo en Pannekoek BV in Vaassen gaan voor het waterschap het renovatieprogramma gemalen en stuwen uitvoeren.

Het gaat om een grote opdracht, waar de komend vier jaar 40 miljoen euro mee gemoeid is. Elke aannemer neemt een derde van de werkzaamheden voor zijn rekening. Het ontwerp en de realisatie wordt in bouwteamverband opgepakt. Hierbij werken het waterschap en de aannemers nauw samen en wordt de kennis van alle partijen optimaal benut, schrijft het waterschap.

Lees ook:

Waterschap schaft elektrische maaiboot aan

Waterschappen zuiveren meer rioolwater en maken gas

Auteur: Redactie

Drie aannemers gaan Drentse stuwen renoveren | Infrasite
GROTE KLUS

Drie aannemers gaan Drentse stuwen renoveren

Overeenkomst ondertekend Drents Overijsselse Delta

Drie aannemers hebben maandag 31 oktober hun handtekening gezet onder een vierjarige overeenkomst met het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Dubbink BV in Vriezenveen, Van Heteren Weg- en Waterbouw in Hengelo en Pannekoek BV in Vaassen gaan voor het waterschap het renovatieprogramma gemalen en stuwen uitvoeren.

Het gaat om een grote opdracht, waar de komend vier jaar 40 miljoen euro mee gemoeid is. Elke aannemer neemt een derde van de werkzaamheden voor zijn rekening. Het ontwerp en de realisatie wordt in bouwteamverband opgepakt. Hierbij werken het waterschap en de aannemers nauw samen en wordt de kennis van alle partijen optimaal benut, schrijft het waterschap.

Lees ook:

Waterschap schaft elektrische maaiboot aan

Waterschappen zuiveren meer rioolwater en maken gas

Auteur: Redactie