Uitreiking GWWweb-Awards op InfraTech 2005

Rotterdam – Tijdens een gezellige bijeenkomst op de InfraTech 2005 zijn op 12 januari 2005 uit handen van Jaap Feil van InfraMatch de GWWweb-Awards uitgereikt aan de drie beste GWW-sites van 2004. Zij mogen zich met trots GWW-website van het Jaar 2004 noemen.

De GWWweb Award is de enige Grond-, Weg- en Waterbouw publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de meest favoriete GWW-website. Dit eerste jaar hebben de bezoekers van www.gwwweb.nl de sites van de Van Doorn Groep uit Nieuwerbrug en GB Diving uit Rotterdam tot beste ´GWW website´ uitgeroepen. 1.775 GWW´ers brachten hun stem uit op de negen genomineerde sites. De volledige uitslag is te zien op www.gwwweb.nl.

De GWWweb Award 2004 verkiezing is een initiatief van Stichting GWWweb en wordt gesponsord door InfraMatch vacaturebank. De stichting heeft met de site www.gwwweb.nl één van de grootste en populairste Grond-, Weg- en Waterbouw portaalsites van Nederland. Op deze gratis portaalsite staan meer dan 2500 links naar sites van aannemers, ingenieursbureaus en leveranciers uit de GWW branche.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Stichting GWW web