Opnieuw bezoekersrecord Infrasite.nl

‘s-Hertogenbosch – Infrasite.nl heeft voor de tweede opeenvolgende maand een nieuw bezoekersrecord bereikt. Het nieuwe record ligt op 5.896 unieke bezoekers per maand. Dit record is bereikt in de maand november 2004. De verwachting is dat de grens van 6.000 unieke bezoekers per maand binnenkort wordt overschreden.
Infrasite.nl is het vakmedium op internet over grote infrastructurele projecten en mobiliteit.

Bezoekers Infrasite.nl
Infrasite.nl kent een steeds verder stijgend aantal unieke bezoekers. In oktober 2004 is de grens van 5.800 unieke bezoekers per maand overschreden. De maand daarna is dat record weer gebroken met 5.896 unieke bezoekers. De groei zal zich naar verwachting nog verder doorzetten.
Het aantal pageviews lag in oktober op iets meer dan 53.000 pagina’s, in november was dat aantal 57.849. Het aantal hits lag in oktober op meer dan 170.000 hits, nu meer dan 187.000. Het aantal Gigabite dat gedownload wordt, is aanzienlijk toegenomen. In oktober 2004 was dat 1,2 Gigabite, in november werd 1,45 GB aan informatie van de servers van Infrasite.nl gedownload.

Infrasite.nl
Infrasite.nl is een sterk groeiend vakmedium op internet over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. Het houdt het midden tussen traditionele papieren vakbladen en jaarboeken. De vaksite publiceert vakinhoudelijke gegevens over ruim 380 grote infrastructurele projecten in Nederland, over meer dan 600 mijlpalen en over thema’s, technieken, aanbestedingen, materialen, bedrijven, opdrachtgevers, contractvorming, profielen van brancheorganisaties, overheden en vakbeurzen. Verder bevat de database van Infrasite.nl meer dan 3.000 adressen van bedrijven en instanties

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Infrasite.nl