graafmachine elektrisch materieel innova58

Aanvragen geopend voor SSEB (Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel)

Foto ter illustratie. Een graafmachine op de Innovatiestrook A58 Kloosters. Hier experimenteren Rijkswaterstaat en aannemers met technieken voor uitstootvermindering. Via www.innova58.nl (Rijkswaterstaat)

De nieuwe ronde is van start. Aanvragen voor de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) kunnen sinds dinsdagochtend 5 maart worden ingediend. Met de regeling maakt de overheid in totaal 56 miljoen euro beschikbaar voor partijen die emissieloze machines willen aanschaffen, ombouwen of onderzoeken. Vorig jaar was de subsidiepot na één dag leeg. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Aanvragen geopend voor SSEB (Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel) | Infrasite
graafmachine elektrisch materieel innova58

Aanvragen geopend voor SSEB (Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel)

Foto ter illustratie. Een graafmachine op de Innovatiestrook A58 Kloosters. Hier experimenteren Rijkswaterstaat en aannemers met technieken voor uitstootvermindering. Via www.innova58.nl (Rijkswaterstaat)

De nieuwe ronde is van start. Aanvragen voor de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) kunnen sinds dinsdagochtend 5 maart worden ingediend. Met de regeling maakt de overheid in totaal 56 miljoen euro beschikbaar voor partijen die emissieloze machines willen aanschaffen, ombouwen of onderzoeken. Vorig jaar was de subsidiepot na één dag leeg. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.