Nieuw cao-bod metaal en techniek: loonsverhoging van ruim 12 procent

actie fnv metaal en techniek cao
Een eerdere actie van de FNV. Foto via FNV

De werkgeversorganisaties in de metaal- en techniekbranche hebben een nieuw voorstel gedaan voor de nieuwe cao. Dat laat de werkgeversorganisaties Techniek Nederland maandagavond weten. In het nieuwe bod staat een loonsverhoging van 12,7 procent over een periode van twee jaar. Volgens de vakbond FNV is het “een nieuwe kans” op een akkoord. “Maar we hebben nog veel te bespreken”, zo zegt de vakbond ook. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Nieuw cao-bod metaal en techniek: loonsverhoging van ruim 12 procent | Infrasite

Nieuw cao-bod metaal en techniek: loonsverhoging van ruim 12 procent

actie fnv metaal en techniek cao
Een eerdere actie van de FNV. Foto via FNV

De werkgeversorganisaties in de metaal- en techniekbranche hebben een nieuw voorstel gedaan voor de nieuwe cao. Dat laat de werkgeversorganisaties Techniek Nederland maandagavond weten. In het nieuwe bod staat een loonsverhoging van 12,7 procent over een periode van twee jaar. Volgens de vakbond FNV is het “een nieuwe kans” op een akkoord. “Maar we hebben nog veel te bespreken”, zo zegt de vakbond ook. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.