Jaska de Bakker lid Raad van Bestuur DHV

als Chief Financial Officer

Mevrouw drs. J.M. de Bakker MBA (39) treedt met ingang van 1 juni 2010 als Chief Financial Officer toe tot de Raad van Bestuur van de DHV Groep, wereldwijd leverancier van advies- en ingenieursdiensten. Het betreft een nieuwe functie.

infrasite_insert_image_1
Mevrouw De Bakker was tot begin 2010 werkzaam bij Leaf (voorheen een divisie van CSM). Ze begon er in 2003 als director business development en als lid van het divisie management team. Vanaf 2005 is ze zich gaan specialiseren in Finance en M&A. Voor haar overstap naar Leaf vervulde mevrouw De Bakker gedurende acht jaar diverse functies als management consultant bij achtereenvolgens Arthur D. Little en The Boston Consulting Group. Zowel voor Leaf als voor The Boston Consulting Group heeft ze ook in het buitenland gewerkt.

Met haar achtergrond en ervaring brengt mevrouw De Bakker een nieuwe dimensie voor DHV mee, die aansluit bij de ambities van klantgerichtheid, verbetering van de winstgevendheid en duurzaamheid. Deze benoeming draagt bij aan de diversiteit binnen het Bestuur.

Mevrouw De Bakker studeerde econometrie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een MBA van de Kellogg School of Management (Northwestern University). Ze is getrouwd en heeft een zoon.

De Raad van Bestuur van de DHV Groep is met deze benoeming voltallig en zal per 1 juni 2010 bestaan uit ir. Bertrand M. van Ee (voorzitter), ir. Piet W. Besselink (vice-voorzitter) en drs. Jaska M. de Bakker MBA (CFO).

De DHV Groep levert wereldwijd advies- en ingenieursdiensten op het gebied van mobiliteit (incl. luchthavens); water; bouw en industrie; ruimtelijke inrichting en milieu.
Wij komen tegemoet aan de behoeften van onze klanten door te opereren vanuit het concept Local delivery of world-class solutions: de toonaangevende kennis van de Groep wordt beschikbaar gesteld via een hecht netwerk van kantoren in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika. Ons netwerk van bedrijven en allianties is verbonden door onze gezamenlijke missie, waarden en projecten, gericht op de ontwikkeling van innovatieve concepten en oplossingen voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. De DHV Groep heeft 5.500 medewerkers en realiseerde in 2009 een netto-omzet van € 481 miljoen. Voor meer informatie zie www.dhvgroup.com.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal HaskoningDHV