PERSONALIA

Harmen Willemse nieuwe programmasecretaris bij SIKB

Harmen Willemse eigen foto/SIKB

Harmen Willemse (44) is per 1 januari 2023 benoemd als nieuwe programmasecretaris datastandaarden bij de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB). Hij neemt de taak over van de huidige programmasecretaris Roeland Heuff, die de functie ruim 20 jaar vervulde.

Willemse werkte elf jaar bij het NEN en deed daar veel ervaring op met normalisatie en schemabeheer in diverse sectoren. Als programmasecretaris datastandaarden gaat hij werken aan het beheer en de verdere doorontwikkeling van de datastandaarden SIKB0101 en SIKB0102 en er voor zorgen dat dit verloopt volgens een transparant en goed geborgd proces.

Roeland Heuff gaat zich richten op ontwikkeling en beheer van de BRO-standaarden voor de milieukwaliteit van de bodem, waar SIKB de komende jaren een aanzienlijke taak in krijgt.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Harmen Willemse nieuwe programmasecretaris bij SIKB | Infrasite
PERSONALIA

Harmen Willemse nieuwe programmasecretaris bij SIKB

Harmen Willemse eigen foto/SIKB

Harmen Willemse (44) is per 1 januari 2023 benoemd als nieuwe programmasecretaris datastandaarden bij de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB). Hij neemt de taak over van de huidige programmasecretaris Roeland Heuff, die de functie ruim 20 jaar vervulde.

Willemse werkte elf jaar bij het NEN en deed daar veel ervaring op met normalisatie en schemabeheer in diverse sectoren. Als programmasecretaris datastandaarden gaat hij werken aan het beheer en de verdere doorontwikkeling van de datastandaarden SIKB0101 en SIKB0102 en er voor zorgen dat dit verloopt volgens een transparant en goed geborgd proces.

Roeland Heuff gaat zich richten op ontwikkeling en beheer van de BRO-standaarden voor de milieukwaliteit van de bodem, waar SIKB de komende jaren een aanzienlijke taak in krijgt.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Redactie