versterking brug a7 purmerend

Ook betonschade vertraagt versterking brug A7 Purmerend

Werkzaamheden op de brug over het Noordhollandsch Kanaal in de A7 bij Purmerend. Foto via Rijkswaterstaat

De versterking van de brug in de A7 bij Purmerend gaat weken langer duren dan gehoopt, zo verwacht projectmanager Joost van de Beek van Rijkswaterstaat. Het was al bekend dat de aannemers tijdelijk moesten stoppen met het boren van 50.000 gaten omdat vrachtwagens ondanks een verbod over de brug bleven reden. Nu wordt ook duidelijk dat de koppen van de betonnen brugliggers onvoorzien zijn beschadigd. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Ook betonschade vertraagt versterking brug A7 Purmerend | Infrasite
versterking brug a7 purmerend

Ook betonschade vertraagt versterking brug A7 Purmerend

Werkzaamheden op de brug over het Noordhollandsch Kanaal in de A7 bij Purmerend. Foto via Rijkswaterstaat

De versterking van de brug in de A7 bij Purmerend gaat weken langer duren dan gehoopt, zo verwacht projectmanager Joost van de Beek van Rijkswaterstaat. Het was al bekend dat de aannemers tijdelijk moesten stoppen met het boren van 50.000 gaten omdat vrachtwagens ondanks een verbod over de brug bleven reden. Nu wordt ook duidelijk dat de koppen van de betonnen brugliggers onvoorzien zijn beschadigd. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.