vervanging Steekterbrug
Aanbestedingen

Aannemer gezocht voor vervanging Steekterbrug, klus van 30 miljoen

Foto ter illustratie. De huidige Steekterbrug in de N207 bij Alphen aan den Rijn. ANP / Hollandse Hoogte / Josh Walet

Je leest de aanbestedingsrubriek van Infrasite. Opvallende aankondigingen van opdrachten en gunningen worden regelmatig op een rij gezet in een artikel op de website. In deze editie: de eerste week van juni. De provincie Zuid-Holland is gestart met de aanbesteding voor de vervanging van de Steekterbrug, een klus met een geraamde waarde van 30 miljoen. Ondertussen heeft het bedrijf Van den Herik-Sliedrecht een meerjarige opdracht binnengesleept voor het onderhoud van de vaarwegen in West-Nederland Zuid. Lees het volledige overzicht met al het andere nieuws hieronder.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Aannemer gezocht voor vervanging Steekterbrug, klus van 30 miljoen | Infrasite
vervanging Steekterbrug
Aanbestedingen

Aannemer gezocht voor vervanging Steekterbrug, klus van 30 miljoen

Foto ter illustratie. De huidige Steekterbrug in de N207 bij Alphen aan den Rijn. ANP / Hollandse Hoogte / Josh Walet

Je leest de aanbestedingsrubriek van Infrasite. Opvallende aankondigingen van opdrachten en gunningen worden regelmatig op een rij gezet in een artikel op de website. In deze editie: de eerste week van juni. De provincie Zuid-Holland is gestart met de aanbesteding voor de vervanging van de Steekterbrug, een klus met een geraamde waarde van 30 miljoen. Ondertussen heeft het bedrijf Van den Herik-Sliedrecht een meerjarige opdracht binnengesleept voor het onderhoud van de vaarwegen in West-Nederland Zuid. Lees het volledige overzicht met al het andere nieuws hieronder.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.