maeslantkering (2) (1)
Aanbestedingen op rij

Noord-Holland wil 4 nieuwe bruggen, Hollandia wint klus Maeslantkering

Foto ter illustratie. De Maeslantkering bij Hoek van Holland, een van de Deltawerken. ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

Infrasite heeft een nieuwe rubriek: het laatste nieuws over openbare aanbestedingen in de bouw en infra. Alle opvallende aankondigingen van opdrachten en gunningen worden regelmatig op een rij gezet in een artikel op de website. Het nieuws van vandaag: de provincie Noord-Holland zoekt een aannemer voor de vervanging van vier bruggen en het bedrijf Hollandia sleept een opdracht binnen van 11 miljoen voor het onderhoud van de dokdeuren van de Maeslantkering. Lees hieronder verder over alle andere aankondigingen.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Noord-Holland wil 4 nieuwe bruggen, Hollandia wint klus Maeslantkering | Infrasite
maeslantkering (2) (1)
Aanbestedingen op rij

Noord-Holland wil 4 nieuwe bruggen, Hollandia wint klus Maeslantkering

Foto ter illustratie. De Maeslantkering bij Hoek van Holland, een van de Deltawerken. ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

Infrasite heeft een nieuwe rubriek: het laatste nieuws over openbare aanbestedingen in de bouw en infra. Alle opvallende aankondigingen van opdrachten en gunningen worden regelmatig op een rij gezet in een artikel op de website. Het nieuws van vandaag: de provincie Noord-Holland zoekt een aannemer voor de vervanging van vier bruggen en het bedrijf Hollandia sleept een opdracht binnen van 11 miljoen voor het onderhoud van de dokdeuren van de Maeslantkering. Lees hieronder verder over alle andere aankondigingen.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.