afsluiting van brienenoordbrug balken bouten

Van Brienenoordbrug heeft meer werk nodig dan verwacht

De houten balken in de brugklep werden afgelopen maand vervangen. Freson Producties

Het valt tegen. Dat zegt omgevingsmanager Menno Kamp van Rijkswaterstaat over het onderhoud dat afgelopen maand plaatsvond tijdens afsluitingen van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onder andere de vervanging van bouten en houten balken moeten ervoor zorgen dat de brug ertegenaan kan totdat de uitgestelde renovatie wordt hervat. Maar niet alles is binnen de afsluitingstijd gelukt. De beheerder en aannemers werden verrast door vocht en epoxyhars.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.