Komatsu veiling van werven (2)
In de etalage

Van Werven veilt tientallen grondverzetmachines

De Komatsu D61PX Bulldozer, een van de machines in de veiling. Troostwijk Auctions

Shovels, dumpers en gravers op banden en rupsen: Van Werven zet deze maand tientallen grondverzetmachines in de verkoop. Het infra- en recyclingsbedrijf organiseert een veiling die op maandag 4 december sluit. 

Naast de grondverzetmachines verkoopt het bedrijf meer dan honderd uitrustingsstukken. Veel van de spullen heeft Van Werven eerder dit jaar overgehouden aan een overname, vertelt directeur Cor van Werven op vrijdag tegenover Infrasite. Het gaat om Van der Stoel in Badhoevedorp, een transport- en machineverhuurbedrijf dat in mei werd opgekocht door Van Werven.

Alle machines en uitrustingsstukken zijn te zien op de website van Troostwijk Auctions, een veilingbedrijf dat door Van Werven is ingeschakeld om de veiling te organiseren. Een van de machines is een bulldozer van Komatsu, waar op het moment van schrijven 54.000 euro voor is geboden. Andere voorbeelden zijn shovels van Volvo, een mobiele graafmachine van Yanmar en een breekinstallatie van Doppstadt.

De veiling sluit op maandag 4 december. De machines en uitrustingsstukken staan op de locatie van Van Werven in Oldebroek. Op zaterdag 2 december worden er bezichtigingen georganiseerd, valt te lezen op de veilingwebsite.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Van Werven veilt tientallen grondverzetmachines | Infrasite
Komatsu veiling van werven (2)
In de etalage

Van Werven veilt tientallen grondverzetmachines

De Komatsu D61PX Bulldozer, een van de machines in de veiling. Troostwijk Auctions

Shovels, dumpers en gravers op banden en rupsen: Van Werven zet deze maand tientallen grondverzetmachines in de verkoop. Het infra- en recyclingsbedrijf organiseert een veiling die op maandag 4 december sluit. 

Naast de grondverzetmachines verkoopt het bedrijf meer dan honderd uitrustingsstukken. Veel van de spullen heeft Van Werven eerder dit jaar overgehouden aan een overname, vertelt directeur Cor van Werven op vrijdag tegenover Infrasite. Het gaat om Van der Stoel in Badhoevedorp, een transport- en machineverhuurbedrijf dat in mei werd opgekocht door Van Werven.

Alle machines en uitrustingsstukken zijn te zien op de website van Troostwijk Auctions, een veilingbedrijf dat door Van Werven is ingeschakeld om de veiling te organiseren. Een van de machines is een bulldozer van Komatsu, waar op het moment van schrijven 54.000 euro voor is geboden. Andere voorbeelden zijn shovels van Volvo, een mobiele graafmachine van Yanmar en een breekinstallatie van Doppstadt.

De veiling sluit op maandag 4 december. De machines en uitrustingsstukken staan op de locatie van Van Werven in Oldebroek. Op zaterdag 2 december worden er bezichtigingen georganiseerd, valt te lezen op de veilingwebsite.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.