asfaltspreid_KWS_juni22 (2)
Oproep aan bedrijven

Boskalis zoekt duurzame ideeën voor aanleg parkeerplaats Innova58

Eerdere werkzaamheden voor het project Innova58. In 2022 legde een elektrische spreidmachine van KWS de eerste meters asfalt voor een rijstrook. Innova58.nl

Boskalis roept bedrijven op om nieuwe technieken, materialen en andere ideeën te delen voor de bouw van een parkeerplaats langs de A58 bij Eindhoven. Naar eigen zeggen staat de aannemer open om ze uit te proberen tijdens het project.

“Heb je een (duurzame) innovatie op het gebied van mobiliteit en infrastructuur? Dan nodigen we je uit om samen te kijken of die past in ons project”, zegt het bedrijf op dinsdag in een bericht op LinkedIn. Het gaat om het ontwerp en de bouw van een nieuwe parkeerplaats langs de A58 bij Eindhoven, een opdracht die eerder dit jaar door Rijkswaterstaat aan Boskalis werd gegund.

Het project maakt deel uit van Innova58, een initiatief waarbij verschillende aannemers in opdracht van Rijkswaterstaat infrastructuur aanleggen met nieuwe technieken. De ‘proeftuinen’ waar deze infrastructuur wordt aangelegd liggen langs de A58 bij Eindhoven. Aannemer Gebr. van Kessel bouwde hier vorig jaar bijvoorbeeld een rijstrook waarmee nieuwe soorten wegmarkeringen en -funderingen kunnen worden getest.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Boskalis zoekt duurzame ideeën voor aanleg parkeerplaats Innova58 | Infrasite
asfaltspreid_KWS_juni22 (2)
Oproep aan bedrijven

Boskalis zoekt duurzame ideeën voor aanleg parkeerplaats Innova58

Eerdere werkzaamheden voor het project Innova58. In 2022 legde een elektrische spreidmachine van KWS de eerste meters asfalt voor een rijstrook. Innova58.nl

Boskalis roept bedrijven op om nieuwe technieken, materialen en andere ideeën te delen voor de bouw van een parkeerplaats langs de A58 bij Eindhoven. Naar eigen zeggen staat de aannemer open om ze uit te proberen tijdens het project.

“Heb je een (duurzame) innovatie op het gebied van mobiliteit en infrastructuur? Dan nodigen we je uit om samen te kijken of die past in ons project”, zegt het bedrijf op dinsdag in een bericht op LinkedIn. Het gaat om het ontwerp en de bouw van een nieuwe parkeerplaats langs de A58 bij Eindhoven, een opdracht die eerder dit jaar door Rijkswaterstaat aan Boskalis werd gegund.

Het project maakt deel uit van Innova58, een initiatief waarbij verschillende aannemers in opdracht van Rijkswaterstaat infrastructuur aanleggen met nieuwe technieken. De ‘proeftuinen’ waar deze infrastructuur wordt aangelegd liggen langs de A58 bij Eindhoven. Aannemer Gebr. van Kessel bouwde hier vorig jaar bijvoorbeeld een rijstrook waarmee nieuwe soorten wegmarkeringen en -funderingen kunnen worden getest.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.