Inwoners Drenthe praten mee over verkeer en vervoer

Bijeenkomsten Provinciale Staten voor inwoners provincie

Assen – Provinciale Staten nodigen inwoners van Drenthe uit om mee te praten over de invulling van het verkeer- en vervoersbeleid van de provincie. De staten organiseren vier bijeenkomsten in de provincie waar inwoners hun mening en ideeën kenbaar kunnen maken over verkeer en vervoer in hun omgeving. Die inbreng wordt gebruikt in de verdere uitwerking en de prioriteitsstelling van het provinciale beleid. De bijeenkomsten worden gehouden op maandag 24 september in Meppel, dinsdag 25 september in Emmen, donderdag 26 september in Westerbork en dinsdag 2 oktober in Assen.

Provinciaal Verkeers- en vervoersplan

In juli hebben Provinciale Staten het Provinciaal Verkeers- en vervoersplan 2007 – 2020 vastgesteld. Daarbij hebben zij het voorbehoud gemaakt dat bij de uitwerking van de plannen de inbreng van inwoners van Drenthe zou worden betrokken. Het Provinciaal Verkeers- en vervoersplan bevat de kaders voor ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. De staten willen inwoners van Drenthe met name vragen naar de hoe zij willen dat de verkeer- en vervoersplannen in hun omgeving verder worden uitgewerkt en waaraan daarbij prioriteit moet worden gegeven.

Meepraten

Tijdens de bijeenkomsten zal steeds van gedachten worden gewisseld aan de hand van de thema’s bereikbaarheid en doorstroming, verkeersveiligheid en leefomgeving en milieu. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via internet: www.drenthe.nl/provincialestaten en bij de Statengriffie van de provincie 0592 365519.

Bijeenkomsten
MEPPEL
Maandag 24 september, 19.30 uur

Restaurant De Toekomst

Steenwijkerstraatweg 10

7942HP, Meppel

EMMEN

Dinsdag 25 september, 19.30 uur

Congrescentrum De Giraf

Van Schaikweg 55

7811 HN Emmen

WESTERBORK

Donderdag 27 september, 19.30 uur

Zalencentrum Meursinge

Hoofdstraat 48

9431AE, Westerbork

ASSEN

Dinsdag 2 oktober, 19.30 uur

Van der Valk

Balkenweg 1

9405CC, Assen

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Drenthe