DeltaRail breidt directie uit

DeltaRail, onafhankelijk technisch onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van spoor, heeft haar directie uitgebreid met directeur Hans de Regt. In deze functie geeft hij dagelijkse, operationele leiding aan DeltaRail bv. Hiermee neemt hij een deel van de taken over van Dirk le Clercq, die zich daardoor meer kan richten op de internationale ontwikkeling van de DeltaRail Group. De heer De Regt is afkomstig van NXP Semiconductors, waar hij als Senior Director Marketing en Business Development ondermeer verantwoordelijk was voor het uitzetten van de strategische activiteiten op nieuwe groeimarkten. Daarvoor bekleedde hij binnen Philips verschillende posities binnen technisch onderzoek en sales.

In zijn nieuwe functie ziet de heer De Regt goede kansen voor verdere groei en ontwikkeling van DeltaRail. “Spoorvervoer in al haar facetten is heel tastbaar en maatschappelijk van grote waarde. De DeltaRail adviseurs bieden de spoorwereld integraal zakelijk advies met technisch-operationele inhoud, waarmee het traditionele spoorproduct zich kan blijven ontwikkelen. Er bestaat een toenemend aantal kruisverbanden tussen de verschillende partijen en fysieke systemen. Juist het blijven anticiperen op wensen van onze klanten en meewerken aan de uitdagingen die hun organisaties zich ten doel hebben gesteld, biedt kansen die we graag pakken”.

Over DeltaRail

DeltaRail biedt de gehele spoorbranche integraal, onafhankelijk en op feiten gebaseerd maatwerkadvies. Van theorie tot uitvoering, al 75 jaar lang. Hierbij komt DeltaRail met praktische kennis en kunde tegemoet aan zakelijke en operationele issues van haar klanten. DeltaRail biedt dienstverlening gericht op materieel, spoorinfrastructuur, de wisselwerking tussen wiel en rail, exploitatie en spoorgerelateerde wet- en regelgeving. De klantenkring bestaat o.a. uit Europese, nationale en regionale overheden, infrabeheerders, vervoersmaatschappijen, financiers, materieel leveranciers, onderhoudsbedrijven en logistieke dienstverleners. Oorspronkelijk maakte DeltaRail onderdeel uit van het NS concern. Nu is DeltaRail onderdeel van de Engelse DeltaRail Group met meer dan 650 medewerkers en werkzaam in tientallen landen. De Nederlandse vestiging in Utrecht telt 100 medewerkers.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: DeltaRail