borgr constructieve veiligheid

Branche lanceert gratis tool voor borging constructieve veiligheid

De ravage na het instorten van het tribunedak in aanbouw in het stadion van FC Twente in 2011. In dit ongeval heeft de nieuwe tool zijn oorsprong, zegt Ronald de Groot van Dura Vermeer. ANP / Holland luchtfoto

Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV) lanceert ‘Borgr’, een gratis tool voor het borgen van de constructieve veiligheid tijdens bouwprojecten. Beheerders en bouwbedrijven kunnen de tool op aanvraag gebruiken om in elke fase van een project te controleren of de veiligheidsseinen op groen staan. Job Dura (CEO Dura Vermeer), Joost Nelis (COO BAM Nederland), Paul Hooijschuur (partner Pieters Bouwtechniek) en Jeroen Lammertse (directeur Aboma) zijn enthousiast. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Branche lanceert gratis tool voor borging constructieve veiligheid | Infrasite
borgr constructieve veiligheid

Branche lanceert gratis tool voor borging constructieve veiligheid

De ravage na het instorten van het tribunedak in aanbouw in het stadion van FC Twente in 2011. In dit ongeval heeft de nieuwe tool zijn oorsprong, zegt Ronald de Groot van Dura Vermeer. ANP / Holland luchtfoto

Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV) lanceert ‘Borgr’, een gratis tool voor het borgen van de constructieve veiligheid tijdens bouwprojecten. Beheerders en bouwbedrijven kunnen de tool op aanvraag gebruiken om in elke fase van een project te controleren of de veiligheidsseinen op groen staan. Job Dura (CEO Dura Vermeer), Joost Nelis (COO BAM Nederland), Paul Hooijschuur (partner Pieters Bouwtechniek) en Jeroen Lammertse (directeur Aboma) zijn enthousiast. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.