heistelling ongeluk

Twee minuten stilte voor overleden medewerker funderingsbedrijf Vroom

De omgevallen heistelling op 8 februari bij de Waalhaven in Rotterdam. ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

De machines van Vroom Funderingstechnieken slaan op donderdag 15 februari om 11:30 twee minuten stil. Dan herdenken medewerkers van het funderingsbedrijf de collega die vorige week overleed na het omvallen van een heistelling in Rotterdam. De Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken roept bedrijven in de branche op om hetzelfde te doen. 

De man zat op het moment van het ongeval in de liftbak van de heistelling op een hoogte van ongeveer 35 meter. Na het omvallen van de heistelling is de medewerker overleden. “De toedracht van het ongeluk is onduidelijk en wordt momenteel onderzocht. Voor de betrokken collega’s is slachtofferhulp ingeschakeld”, zegt de directie van Vroom Funderingstechnieken, het bedrijf waar de man werkzaam was.

“Dit ongeval raakt ons diep. Onze gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden. Ter nagedachtenis aan onze collega zullen we donderdag 15 februari om 11:30 uur onze machines gedurende twee minuten stilzetten en de makelaar richten op Rotterdam.”

De Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken (NVAF) ondersteunt het initiatief “van harte”, zegt de branchevereniging op haar website. “Wij roepen alle funderingsbedrijven op om zich hierbij aan te sluiten en zo gezamenlijk onze steun te betuigen ter nagedachtenis aan de collega van Vroom Funderingstechnieken. Verder willen we alle betrokkenen condoleren met dit verlies en hun veel sterkte toewensen in de komende periode.”

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Twee minuten stilte voor overleden medewerker funderingsbedrijf Vroom | Infrasite
heistelling ongeluk

Twee minuten stilte voor overleden medewerker funderingsbedrijf Vroom

De omgevallen heistelling op 8 februari bij de Waalhaven in Rotterdam. ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

De machines van Vroom Funderingstechnieken slaan op donderdag 15 februari om 11:30 twee minuten stil. Dan herdenken medewerkers van het funderingsbedrijf de collega die vorige week overleed na het omvallen van een heistelling in Rotterdam. De Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken roept bedrijven in de branche op om hetzelfde te doen. 

De man zat op het moment van het ongeval in de liftbak van de heistelling op een hoogte van ongeveer 35 meter. Na het omvallen van de heistelling is de medewerker overleden. “De toedracht van het ongeluk is onduidelijk en wordt momenteel onderzocht. Voor de betrokken collega’s is slachtofferhulp ingeschakeld”, zegt de directie van Vroom Funderingstechnieken, het bedrijf waar de man werkzaam was.

“Dit ongeval raakt ons diep. Onze gedachten gaan uit naar de familie en nabestaanden. Ter nagedachtenis aan onze collega zullen we donderdag 15 februari om 11:30 uur onze machines gedurende twee minuten stilzetten en de makelaar richten op Rotterdam.”

De Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken (NVAF) ondersteunt het initiatief “van harte”, zegt de branchevereniging op haar website. “Wij roepen alle funderingsbedrijven op om zich hierbij aan te sluiten en zo gezamenlijk onze steun te betuigen ter nagedachtenis aan de collega van Vroom Funderingstechnieken. Verder willen we alle betrokkenen condoleren met dit verlies en hun veel sterkte toewensen in de komende periode.”

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.