congres laadinfra dag van de infra 2023 1
Congres voor GWW

Uitgeverij ProMedia lanceert Dag van de Infra

Een eerder congres van de uitgever van Infrasite in De Doelen, Rotterdam. ProMedia

ProMedia Group, uitgever van onder andere SpoorPro.nl en Infrasite.nl, organiseert op 23 mei een nieuw evenement: Dag van de Infra ‘23. Bedoeld voor alle stakeholders in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw en spoorsector, waaronder bouw- en aanneembedrijven, overheden en leveranciers van goederen en diensten. Er worden tenminste 200 congresdeelnemers verwacht. Op de minibeurs in de foyer zijn ruim 20 exposanten vertegenwoordigd.

“Met Infrasite bedienen we de gehele kolom van weg- en waterinfrastructuur, met SpoorPro alle betrokkenen in de wereld van spoorinfra. Met dit evenement brengen we beide markten samen”, aldus Luberto van Buiten, uitgever binnen ProMedia’s divisie Rail & Infra. “Er zijn immers veel overlappende thema’s: denk aan de stikstofproblematiek, digitalisering en het ontsluiten van nieuwe woonkernen. Bij alle bouwprojecten draait het tegenwoordig om duurzaamheid. Daar is nog een wereld te winnen. Wij willen op de Dag van de Infra de gelegenheid bieden om kennis hierover te delen, informatie mee te geven en te inspireren.” Navigeer voor meer informatie en inschrijvingen naar de website van het congres.

Vorig jaar in de Doelen, Rotterdam. © ProMedia

De Dag van de Infra ‘23 wordt gehouden in De Doelen in Rotterdam, gelijktijdig met het Congres Laadinfra ‘23. Dit congres beleeft inmiddels zijn 4de editie en zal door tenminste 350 deelnemers worden bijgewoond. “Nederland loopt Europees voorop op het gebied van laadinfrastructuur, door het tempo van de transitie beginnen we echter wel tegen de grenzen van het net aan te lopen”, zegt business development manager Jasper Rodenhuis. “Niet voor niets wordt er in de sector gesproken over Laadarmoede en zijn er twijfels over de stroomvoorziening nu ook de bestel- en vrachtwagensector elektrificeren en ook de bouwplaatsen zelf. We denken dat het goed is om de partijen in laadinfrastructuur en andere infrastructurele projecten in weg, spoor en water, met elkaar te verbinden.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Uitgeverij ProMedia lanceert Dag van de Infra | Infrasite
congres laadinfra dag van de infra 2023 1
Congres voor GWW

Uitgeverij ProMedia lanceert Dag van de Infra

Een eerder congres van de uitgever van Infrasite in Rotterdam. Promedia

ProMedia Group, uitgever van onder andere SpoorPro.nl en Infrasite.nl, organiseert op 23 mei een nieuw evenement: Dag van de Infra ‘23. Bedoeld voor alle stakeholders in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw en spoorsector, waaronder bouw- en aanneembedrijven, overheden en leveranciers van goederen en diensten. Er worden tenminste 200 congresdeelnemers verwacht. Op de minibeurs in de foyer zijn ruim 20 exposanten vertegenwoordigd.

“Met Infrasite bedienen we de gehele kolom van weg- en waterinfrastructuur, met SpoorPro alle betrokkenen in de wereld van spoorinfra. Met dit evenement brengen we beide markten samen”, aldus Luberto van Buiten, uitgever binnen ProMedia’s divisie Rail & Infra. “Er zijn immers veel overlappende thema’s: denk aan de stikstofproblematiek, digitalisering en het ontsluiten van nieuwe woonkernen. Bij alle bouwprojecten draait het tegenwoordig om duurzaamheid. Daar is nog een wereld te winnen. Wij willen op de Dag van de Infra de gelegenheid bieden om kennis hierover te delen, informatie mee te geven en te inspireren.” Navigeer voor meer informatie en inschrijvingen naar de website van het congres.

Vorig jaar in de Doelen, Rotterdam. © ProMedia

De Dag van de Infra ‘23 wordt gehouden in De Doelen in Rotterdam, gelijktijdig met het Congres Laadinfra ‘23. Dit congres beleeft inmiddels zijn 4de editie en zal door tenminste 350 deelnemers worden bijgewoond. “Nederland loopt Europees voorop op het gebied van laadinfrastructuur, door het tempo van de transitie beginnen we echter wel tegen de grenzen van het net aan te lopen”, zegt business development manager Jasper Rodenhuis. “Niet voor niets wordt er in de sector gesproken over Laadarmoede en zijn er twijfels over de stroomvoorziening nu ook de bestel- en vrachtwagensector elektrificeren en ook de bouwplaatsen zelf. We denken dat het goed is om de partijen in laadinfrastructuur en andere infrastructurele projecten in weg, spoor en water, met elkaar te verbinden.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.