DOORSTROMING VERBETEREN

Heijmans pakt N282 en N260A bij Rijen en Hulten aan

Kaartje van de geplande werkzaamheden Heijmans

Heijmans gaat in opdracht van de provincie Noord-Brabant de N282 en de N260A ter hoogte van Rijen, Hulten verduurzamen en verbeteren. Het project heeft voor Heijmans circa een omzet van 15 miljoen euro. 

Heijmans verbreedt over het hele traject beide N-wegen naar 2×2 rijstroken. Ten westen van Hulten komt een afbuiging naar het zuiden en de N282 ter hoogte van Hulten wordt autoluw. De dagelijkse opstopping op de N282 en de N260A is hiermee opgelost en de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers wordt verhoogd, zeggen ze bij Heijmans.

Faunapassages

Een groene middenberm over de gehele lengte van het tracé biedt continuïteit, terwijl dezelfde verlichting en in – en uitritvormgeving tussen de N260 [Burgemeester Letscherweg] en de N631 [Oosterhoutseweg] zorgen voor herkenbaarheid. Ook realiseert Heijmans ondergrondse faunapassages, een 2 richtingen fietspad en wordt een natuurlijke geluidswal aangelegd.

De voorbereidende werkzaamheden starten in het najaar van 2022 en eind 2023 rijdt het verkeer over de nieuwe N282.

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Heijmans pakt N282 en N260A bij Rijen en Hulten aan | Infrasite
DOORSTROMING VERBETEREN

Heijmans pakt N282 en N260A bij Rijen en Hulten aan

Kaartje van de geplande werkzaamheden Heijmans

Heijmans gaat in opdracht van de provincie Noord-Brabant de N282 en de N260A ter hoogte van Rijen, Hulten verduurzamen en verbeteren. Het project heeft voor Heijmans circa een omzet van 15 miljoen euro. 

Heijmans verbreedt over het hele traject beide N-wegen naar 2×2 rijstroken. Ten westen van Hulten komt een afbuiging naar het zuiden en de N282 ter hoogte van Hulten wordt autoluw. De dagelijkse opstopping op de N282 en de N260A is hiermee opgelost en de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers wordt verhoogd, zeggen ze bij Heijmans.

Faunapassages

Een groene middenberm over de gehele lengte van het tracé biedt continuïteit, terwijl dezelfde verlichting en in – en uitritvormgeving tussen de N260 [Burgemeester Letscherweg] en de N631 [Oosterhoutseweg] zorgen voor herkenbaarheid. Ook realiseert Heijmans ondergrondse faunapassages, een 2 richtingen fietspad en wordt een natuurlijke geluidswal aangelegd.

De voorbereidende werkzaamheden starten in het najaar van 2022 en eind 2023 rijdt het verkeer over de nieuwe N282.

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie