asphalt recycling train

Asfalteert iedereen straks met recycling trains? ‘Wel veelbelovend, maar nog lang niet zeker’

Een 'warme' Asphalt Recycling Train op de N315 bij Ruurlo. Foto via Rijkswaterstaat

Drie verschillende wegenbouwbedrijven laten in één week tijd aan Infrasite weten dat ze aan de slag zijn of aan de slag gaan met Asphalt Recycling Trains. Een revolutie in de wegenbouw? Dat moet nog gaan blijken, vertelt een ingewijde. Ze zijn allemaal veelbelovend, maar niet elk treintje is hetzelfde. In dit artikel: een beknopt overzicht van de verschillen en een antwoord op de vraag waarom iedereen het over een techniek lijkt te hebben waar je nog maar weinig van op de weg ziet.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Asfalteert iedereen straks met recycling trains? ‘Wel veelbelovend, maar nog lang niet zeker’ | Infrasite
asphalt recycling train

Asfalteert iedereen straks met recycling trains? ‘Wel veelbelovend, maar nog lang niet zeker’

Een 'warme' Asphalt Recycling Train op de N315 bij Ruurlo. Foto via Rijkswaterstaat

Drie verschillende wegenbouwbedrijven laten in één week tijd aan Infrasite weten dat ze aan de slag zijn of aan de slag gaan met Asphalt Recycling Trains. Een revolutie in de wegenbouw? Dat moet nog gaan blijken, vertelt een ingewijde. Ze zijn allemaal veelbelovend, maar niet elk treintje is hetzelfde. In dit artikel: een beknopt overzicht van de verschillen en een antwoord op de vraag waarom iedereen het over een techniek lijkt te hebben waar je nog maar weinig van op de weg ziet.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.