Stolperbasculebrug aanbesteding gestopt

Nieuwe contractvorm voor Stolperbrug moet geflopte aanbesteding voorkomen

De Stolperbasculebrug (N248) in Schagen. Provincie Noord-Holland

Niet één, maar vier bruggen in een contract. Dat is hoe de provincie Noord-Holland wil voorkomen dat de aanbesteding voor de vervanging van de Stolperbrug opnieuw stilvalt. De opdrachtgever kiest voor een seriematige aanpak in de hoop dat meer aannemers zich inschrijven, zo bevestigt het tenderteam dinsdag tegenover Infrasite. De selectiefase van de nieuwe aanbesteding gaat op maandag 22 april van start.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Nieuwe contractvorm voor Stolperbrug moet geflopte aanbesteding voorkomen | Infrasite
Stolperbasculebrug aanbesteding gestopt

Nieuwe contractvorm voor Stolperbrug moet geflopte aanbesteding voorkomen

De Stolperbasculebrug (N248) in Schagen. Provincie Noord-Holland

Niet één, maar vier bruggen in een contract. Dat is hoe de provincie Noord-Holland wil voorkomen dat de aanbesteding voor de vervanging van de Stolperbrug opnieuw stilvalt. De opdrachtgever kiest voor een seriematige aanpak in de hoop dat meer aannemers zich inschrijven, zo bevestigt het tenderteam dinsdag tegenover Infrasite. De selectiefase van de nieuwe aanbesteding gaat op maandag 22 april van start.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.