Aanbesteding vervanging kunstwerken A44 van start

Kaagbrug A44
De Kaagbrug in de A44. Rijkswaterstaat

De kop is eraf voor de aanbesteding van de vervanging van de Kaagbrug en twee viaducten bij de Lisserweg en Hoofdvaart in de A44 tussen Zuid- en Noord-Holland. Aannemers kunnen zich tot 6 maart aanmelden voor de opdracht. Rijkswaterstaat noemt het een complex en uitdagend project, maar gelooft desondanks dat de risico’s zijn te overzien.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Aanbesteding vervanging kunstwerken A44 van start | Infrasite

Aanbesteding vervanging kunstwerken A44 van start

Kaagbrug A44
De Kaagbrug in de A44. Rijkswaterstaat

De kop is eraf voor de aanbesteding van de vervanging van de Kaagbrug en twee viaducten bij de Lisserweg en Hoofdvaart in de A44 tussen Zuid- en Noord-Holland. Aannemers kunnen zich tot 6 maart aanmelden voor de opdracht. Rijkswaterstaat noemt het een complex en uitdagend project, maar gelooft desondanks dat de risico’s zijn te overzien.

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.