capelle aan den ijssel

Asfaltonderhoud Capelle aan den IJssel gegund aan drie aannemers

De Ketensedijk in Capelle, met uitzicht op de Hollandsche IJsselkering (mei 2023). Google Street View

Drie aannemers nemen tot minstens 2027 het onderhoud van asfalt en bestrating voor rekening in de gemeente Capelle aan den IJssel. De winnaars van de aanbesteding zijn Van Gelder, De Jong Zuurmond en D. van der Steen, maakt de gemeente op donderdag bekend. Elk van de bedrijven ontvangt een aanneemsom van ongeveer vijf miljoen euro.

Het contract loopt in elk geval tot 2027, met kans op een verlenging van twee jaar. Het werk is divers en bestaat in hoofdzaak uit het vervangen van asfalt en bestrating op wegen in heel de gemeente. Frezen, het aanbrengen van lagen en reparaties van sleuven worden allemaal in de aanbestedingsdocumenten genoemd. Ook de aanleg van stoepbanden, betontegels en straatbakstenen vallen onder de klus, evenals het leveren van de benodigde materialen.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Asfaltonderhoud Capelle aan den IJssel gegund aan drie aannemers | Infrasite
capelle aan den ijssel

Asfaltonderhoud Capelle aan den IJssel gegund aan drie aannemers

De Ketensedijk in Capelle, met uitzicht op de Hollandsche IJsselkering (mei 2023). Google Street View

Drie aannemers nemen tot minstens 2027 het onderhoud van asfalt en bestrating voor rekening in de gemeente Capelle aan den IJssel. De winnaars van de aanbesteding zijn Van Gelder, De Jong Zuurmond en D. van der Steen, maakt de gemeente op donderdag bekend. Elk van de bedrijven ontvangt een aanneemsom van ongeveer vijf miljoen euro.

Het contract loopt in elk geval tot 2027, met kans op een verlenging van twee jaar. Het werk is divers en bestaat in hoofdzaak uit het vervangen van asfalt en bestrating op wegen in heel de gemeente. Frezen, het aanbrengen van lagen en reparaties van sleuven worden allemaal in de aanbestedingsdocumenten genoemd. Ook de aanleg van stoepbanden, betontegels en straatbakstenen vallen onder de klus, evenals het leveren van de benodigde materialen.

Lees ook:

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.