Infratech en CROW bundelen krachten in CROW INFRAWEEK

13 t/m 16 januari 2009 in Ahoy Rotterdam

Rotterdam – InfraTech is al jarenlang dé ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. In 2009 vindt deze vakbeurs plaats van 13 t/m 16 januari. CROW, het kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte, zal tegelijkertijd de CROW Infraweek organiseren in Ahoy Rotterdam. Tijdens deze week vinden er een vijftal congressen plaats over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van infrastructuur. Vorige week is met het tekenen van de overeenkomst door Iman Koster, directeur CROW, en Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business to Business Events Ahoy Rotterdam, de samenwerking tussen CROW en InfraTech bekrachtigd.

CROW organiseert jaarlijks diverse congressen, symposia en workshops op het gebied van infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Een aantal bijeenkomsten wordt vanaf 2009 gebundeld in de CROW Infraweek. Deze week vindt plaats van 13 tot en met 19 januari 2009 tijdens InfraTech in Ahoy Rotterdam.

Onderwerpen die tijdens de CROW Infraweek aan bod komen, zijn: verantwoord en modern aanbesteden & contracteren, werken in en met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water (platform 132), asfaltontwikkelingen en systems engineering. Daarnaast wordt voor de derde keer de Geoweg contactdag gehouden.

Alle bijeenkomsten in de CROW Infraweek beslaan een halve dag zodat er voldoende tijd is om InfraTech te bezoeken. Deelnemers moeten zich wel separaat aanmelden voor de bijeenkomsten die plaatsvinden in het congrescentrum van Ahoy Rotterdam. Meer informatie over de CROW Infraweek zal op korte termijn te vinden zijn op de websites www.crow.nl en www.infratech.nl

InfraTech

InfraTech is de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grond-, water- en/of wegenbouw, met infrastructuur dus. Alle kennis en ervaring uit de branche is vier dagen lang verzameld in Ahoy Rotterdam. InfraTech 2009 staat in het teken van vernieuwing. Een nieuwe editie, een uitdagend concept, vernieuwde thema’s en een nieuwe huisstijl.

CROW

CROW is het nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Een not-for-profitorganisatie waarin overheid en bedrijfsleven samenwerken aan het ontwikkelen, verspreiden en beheren van praktisch toepasbare kennis voor beleidsvoorbereiding, planning, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Ahoy Rotterdam nv