pannerdensch kanaal

Tweefasenaanpak valt in de smaak tijdens project Pannerdensch Kanaal

Foto ter illustratie. Werkzaamheden bij het Pannerdensch Kanaal. Foto via Ploegam

Het werk zit erop voor een van de eerste projecten die Rijkswaterstaat ooit heeft aanbesteed met de zogeheten tweefasenaanpak. De krib- en oeververlaging van het Pannerdensch Kanaal is een jaar eerder opgeleverd dan verwacht. Dat was zonder de contractvorm niet gelukt, denkt projectmanager Aart-Jan van ’t Oever van Ploegam, de aannemer. Hij vertelt in een interview met Cobouw over de ervaring met de nieuwe manier van werken. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Tweefasenaanpak valt in de smaak tijdens project Pannerdensch Kanaal | Infrasite