Bob de Bouwer bij open dag N 470

Den Haag – Op de foto met Bob de Bouwer, ijshakken, of zo maar even rondkijken bij en lopen over de nieuwe N 470. Zaterdag 26 augustus 2006 kan dat bij de open dag van de N 470. Het gebied tussen de rotonde Oudelandselaan en het Doenkadeplein staat van 12.00 – 17.00 uur in het teken van de opening en is bereikbaar via de Rodenrijseweg.

Het werk aan de N 470 vordert gestaag. Het eerste deel van de weg wordt opengesteld voor het verkeer. Met name de bewoners van Berkel en Rodenrijs hebben hier voordeel van. Rond de opening van het eerste deel wordt een open dag georganiseerd. Op het gedeelte tussen de tunnel Rodenrijseweg en de Doenkade vinden diverse activiteiten plaats. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten, zoals een springkussen, op de foto met Bob de Bouwer, ijshakken en een limonade maken. Daarnaast kunt is er een informatietent, met algemene en technische informatie over de N 470 en de bouw daarvan. Ook medewerkers van het project zijn op deze middag aanwezig om uw vragen te beantwoorden

Het gedeelte van tussen de rotonde Oudelandselaan en de tunnel Rodenrijseweg kunt u wandelend of steppend bekijken.

Bereikbaarheid en parkeren
De organisatie raadt bezoekers aan te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Er is geen mogelijkheid om op het bouwterrein te parkeren. Er zijn parkeermogelijkheden op het bedrijventerrein Rodenrijs, van daaruit rijden busjes naar het bouwterrein. Via de Zuidersingel is het bouwterrein niet bereikbaar.

Voor meer informatie over de N 470: www.n470.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Provincie Zuid-Holland