Weekendafsluiting N 440/ Landscheidingsweg

Den Haag – In verband met een wegreconstructie wordt in het weekend van vrijdag 14 juli 20.00 uur tot maandag 17 juli 06.00 uur de N 440/Landscheidingsweg tussen de Wittenburgerweg en de Oude Waalsdorperweg in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

De provincie Zuid-Holland is volop bezig met werkzaamheden ten behoeve van de verdubbeling van de bestaande Landscheidingsweg, tussen de Wittenburgerweg in Wassenaar en het TNO-terrein in Den Haag. Naast de verdubbeling van de bestaande weg en de aanleg van enkele nieuwe op- en afritten wordt ook een viaduct over de Landscheidingsweg gebouwd. Tijdens de weekendafsluiting worden de bestaande rijstroken van de Landscheidingsweg aangesloten op een bypass. Vanaf maandag 17 juli wordt het verkeer in beide richtingen op de Landscheidingsweg via deze bypass geleid, zodat op de plaats van de bestaande rijstroken het viaduct Buurtweg kan worden gebouwd.

Omleidingen voor het verkeer
Verkeer vanuit Leidschendam richting Scheveningen wordt omgeleid via de N14, de Bezuidenshoutseweg of Leidsestraatweg / Benoordenhoutseweg naar de Van Alkemadelaan richting Scheveningen. Vanuit Wassenaar richting Scheveningen wordt het verkeer vanaf de Wittenburgerweg of de N44 via de Leidsestraatweg / Benoordenhoutseweg naar de Van Alkemadelaan omgeleid. Verkeer uit Scheveningen wordt omgeleid via de Van Alkemadelaan naar de Bezuidenhoutseweg richting Wassenaar en Leidschendam.

De routes worden met borden aangegeven. Bovengenoemde periode is onder voorbehoud van weersomstandigheden en wijzigingen in de planning van de werkzaamheden.

Meer informatie kunt u vinden op www.n14-norah.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Provincie Zuid-Holland